Kendte3. april 2024 (opd. 3. april 2024)

Randers Kommune betaler kassen for "X Factor"-finale

Støtter "X Factor"-finalen med 700.000 kroner for at sætte byen på landkortet
Der er i hvert fald en sikker vinder - hvert år - i "X Factor". Han hedder Thomas og scorer kassen på at være den vigtigste deltager.
Der er i hvert fald en sikker vinder - hvert år - i "X Factor". Han hedder Thomas og scorer kassen på at være den vigtigste deltager.
 Foto: Niels Henrik Dam

LÆS OGSÅ: Maria Fantino har fået et luksusproblem

Når lyset dæmpes, og mikrofonerne tændes i Arena Randers denne fredag, er det ikke kun deltagerne, der står over for en afgørende prøve.

Randers Kommune har nemlig måttet åbne pengepungen og støtte den stjernespækkede "X Factor"-finale med hele 700.000 kroner, skriver Ekstra Bladet i dag.

Kommunen forklarer, at de mange skattekroner skal sætte byen "på det kulturelle landkort":

Pengene går dog direkte til Arena Randers, som ifølge administrerende direktør Morten Arnesen skal bruges til at få arrangementet til "at gå i nul"

- Vi søgte for at få økonomien til at hænge sammen og var så heldige at få et ja.

- Vi er lykkelige og taknemmelige over, at kommunen kan se en værdi i at få sådan en begivenhed som den her til byen, siger han til avisen.

Det sker, selvom arrangementet er udsolgt, og billetterne koster op til 549 kroner. Alligevel kan det kommercielle tv-show altså ikke løbe rundt uden borgernes hjælp.

Sponsoreret indhold