Kendte 3. maj 2021

Ramt af voldsomme smerter: Umut frygter sygdom

Den kække kendiskok er knap så munter i sin seneste opdatering på facebook
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

30-årige Umut Sakarya har aldrig været bleg for at indrømme, at han lever godt.

Op til sin deltagelse i Kanal 5-programmet ”Over Atlanten” fortalte han, hvordan han i løbet af det seneste år stort set har ”fejret nytårsaften hver eneste aften”.

Ligesom han som bekendt hverken sparer på fedtstof eller kød i sine berømte retter.

Men nu er restaurantejeren og flæskekongen pludselig blevet bekymret for sit helbred.

Endda i sådan en grad, at han har ringet for at få en tid hos lægen.

- Jeg har haft voldsomme smerter i mit hjerte i den sidste måneds tid. I morgen skal jeg til lægen, for at høre hvad det er, jeg fejler, skriver han på facebook. 

Føles anderledes

Selvom man almindeligvis forbinder hjertesmerte med kærlighedssorger, så er der til gengæld intet af den slags at spore hos altid glade Umut i øjeblikket.

I april kunne han og kæresten Johanne fejre det næste skridt i deres forhold, efter de nu er flyttet sammen på Nørrebro. 

Tilbage i januar afslørede han, at han havde fundet kærligheden i den 23-årige Johanne Havshøj, og at de to havde været sammen i flere måneder.

Men selvom man skulle tro, at hjertet slår, som det skal hos den 30-årige kok, så er der noget, der føles anderledes, oplyser han.

- Jeg håber virkelig på, at det ikke er noget alvorligt, men det føles, som om at der er noget i mig, som ikke er det samme, som det engang har været. Jeg krydser fingre, og håber på det bedste, for jeg er ikke færdig med det, jeg har gang i endnu, vi er først lige i begyndelsen, skriver han videre.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Umut Sakarya.

Sponsoreret indhold