Kendte25. oktober 2022

Radiovært og dj Tim Gough dør live under udsendelse

Tim Gough døde på tragisk vis, da han sendte radio live ud til det britiske folk
Tim Gough døde midt under sit morgenprogram.
Tim Gough døde midt under sit morgenprogram.
 Foto: GenX Radio Suffolk

Pludselig blev der stille. I flere minutter. Så startede musikken igen.

Lyttere af den lokale britiske radiokanal GenX Radio kunne med stor forvirring lytte med mandag morgen, hvor det stilheden bragede ud gennem radioen.

Og den havde desværre en tragisk årsag.

Værten og morgen-dj’en på programmet Tim Gough døde nemlig midt under udsendelsen.

Han blev 55 år gammel.

Det skriver radiokanalen GenX Radio Suffolk i en pressemeddelelse, mens de også bekræftede dødsfaldet i et Twitter-opslag.

“Det er med den største sorg, at jeg må fortælle, at vores kære ven og morgenvært Tim Gough er død denne morgen, mens han var vært på sit program. Vores kærlighed går til hans familie, søn, søster, bror og mor. Tim lavede, hvad han elskede. Han blev 55 år gammel,” skriver radiokanalen, som Tim Gough havde sit program på.

Det mistænkes, at han døde af hjerteanfald.

Direktør for radiokanalen GenX Radio, James Hazell, fortæller i pressemeddelelsen, at Tim Gough havde genoptaget radiokarrieren for at være vært på morgenprogrammet, efter at han egentlig var gået på pension.

– Jeg kendte Tim (Gough, red.) personligt i over 30 år som en varm, kærlig, sjov fyr, som jeg og min familie elskede højt. Vi er knust over det, fortæller han.

– Jeg ved, at hans familie bliver trøstet af de hundredvis af kærlige beskeder, de har fået og beder om, at deres privatliv bliver respekteret i den her svære tid, fortsætter James Hazell.

Sponsoreret indhold