Kendte3. august 2022

Radiovært med vild idé: Blev tatoveret på scenen under Suspekt-koncert

Celina Friis fra ”Go’ Nova” fik en skør idé op til Grøn Koncert – og drengene fra Suspekt var klar til at føre den ud i livet
Celina tog søndag plads midt på scenen, og fik et Suspekt-citat foreviget på armen. 
Celina tog søndag plads midt på scenen, og fik et Suspekt-citat foreviget på armen.
 Foto: Instagram, Grøn Koncert

Når der skal skejes ud til Grøn Koncert, så har den danske rapgruppe Suspekt for vane at tage det hele et nøk op.

Og deres optræden under søndagens udgave af Grøn Koncert i Valby – det sidste stop på sommerens tur rundt i landet – var ingen undtagelse.

Undervejs i showet blev radiovært på ”Go’ Nova”, Celina Friis, lagt på en briks, og tatoveret midt på scenen, mens rapgruppen fyrede deres hits af i selskab med dj’en Emil Lange.

Resultatet? Jo, nu har Celina permanent et Suspekt-citat på armen.

Julelys i øjnene

Til BT fortæller radioværten, at det var hende, der fik idéen til det vilde tattoo-stunt under et interview med herrerne fra Suspekt.

– Det kom sig af, at jeg havde hørt, at Suspekt havde en tatovør med sidst, de var på Tour, som tatoverede nogle fra deres crew på scenen. Jeg syntes, at det lød som en sjov idé, så da jeg interviewede dem til NOVA, snakkede vi om fan-tatoveringer og sjove minder fra Grøn Koncert. Så sagde jeg til dem, at jeg var lidt skuffet over, at de ikke havde en tatovør med i år, og så fik de jo nærmest julelys i øjnene og sagde, at det kunne de sagtens skaffe, fortæller hun.

Op til koncerten sad Celina Friis med en veninde og lidt vin, og de fik i fællesskab udvalgt det passende tekststykke til indersiden af overarmen.

”10 af hver tak. 10 af hver slag”.

Suspekt har været med hele Danmarksturnéen rundt denne sommer, og sluttede med et brag søndag i Valby
Suspekt har været med hele Danmarksturnéen rundt denne sommer, og sluttede med et brag søndag i Valby
 Foto: Hanne Juul

Strofen, der stammer fra Suspekts hit ”Søndagsbarn” er Celina Friis’ femte tatovering.

– Alt kan ske på Grøn, lyder buskabet på arrangementets egen Instagram-side, hvor de også har delt Celina og Suspekts vilde påfund.

Sponsoreret indhold