Kendte13. maj 2021

Radiovært i dyb sorg: Nyfødt datter mister livet

I dag skulle have været den lykkeligste dag i radio- og podcastvært Sandie Wesths liv
Sandie Westh.
Sandie Westh.
 (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

Sandie Westh og kæresten Mikkel blev torsdag morgen forældre for første gang, da deres lille datter, Vilma, kom til verden.

Men noget gik galt – og den ellers lykkelige dag blev i stedet det stikmodsatte.

Radioværten fødte datteren ved akut kejsersnit. Men deres lille guldklump overlevede ikke.

Det afslører Sandie Westh på både Instagram og Twitter:

- Jeg fødte ved akut kejsersnit tidligt i morges, og Vilma overlevede ikke, lyder den tragiske melding fra Sandie på Instagram, inden hun uddyber, at dødsfaldet formentlig skyldes iltmangel, som fik datterens lille hjerte til at svigte.

Den garvede radiovært fortæller desuden, at lægerne i den grad kæmpede for at redde den lille piges liv, men at der ”ikke var noget at gøre”.

Den tragiske nyhed deler Sandie ligeledes på Twitter, hvor hun meddeler, at hun for en tid vil trække sig fra det sociale medie.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Det er ikke meget mere end en måned siden, at Sandie Westh åbnede op om en særdeles hård graviditet, hvor blandt andet en ”invaliderende kvalme” var altoverskyggende, og hvor hun følte sig både ensom og isoleret.

Det fortæller hun til magasinet Gravid.

- Normalt er jeg ikke sådan en, der bliver deprimeret, så det kom bag på mig, at jeg knækkede totalt, fortæller Sandie, der efterfølgende blev tilbudt et forløb for sårbare gravide – et forløb, som hun beskriver som ”en kæmpestor lettelse”.

Sponsoreret indhold