Kendte5. april 2020

Radiovært Christina Sander siger op

I syv år har Christina Sander forkælet lytternes ører, når hun har været hos radiokanalen NOVA. Nu har hun sagt sit job op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christina_sanders.png
 (Foto: Privat)

Det er muligvis for at følge sin drøm som tv-vært, der har fået den populære radiovært Christina Sander til at vinke farvel til sit arbejde på radiokanalen NOVA.

Det afslører hun blandt andet på sin Instagram-profil:

Artiklen fortsætter efter billedet ...

Det er dog ikke noget, den garvede vært vil ud med. Til gengæld uddyber hun på sin blog, hvad der har fået hende til at kvitte droppet som radiovært:

- Men nu er det slut. Og det er lidt vemodigt. Efter jeg kom tilbage fra barsel, har jeg faktisk følt mig motiveret som aldrig før til at lave endnu bedre radio. Til at være endnu mere mig selv. Til at få alle der lytter til at grine og sænke skuldrene og føle sig set.

Alligevel er det ikke noget, der får Sanders til at blive i de trygge rammer hos radiokanalen:

- Men jeg må også erkende, at jeg de sidste par år har haft en lille ilter Christina nede i maven, som har punket mig for ikke at prøve at opsøge noget andet.

I december 2018 blev Christina Sander mor, og nu er det altså tid til endnu en forandring i livet hos den smilende radiovært.

- Jeg glæder mig uendelig meget til at fortælle mere om det. Ja, faktisk har jeg lyst til at plapre løs om det til Gud og hvermand og random folk på gaden, men jeg har lovet at holde lidt igen til alle detaljer er på plads, skriver radioværten på sin blog.

Noget kunne måske godt tyde på, at det er bag skærmen, vi kommer til at se Christina Sander:

- Da jeg startede på Journalisthøjskolen var det med en drøm om at blive TV-vært, skriver hun blandt andet og uddyber senere:

- De sidste par år har TV-værtsdrømmen sneget sig tilbage, og jeg er pludselig meget bevidst om, at jeg bliver ældre og grå’ere og trættere at se på (joo jeg gør mor), men jeg har også fundet min egen kerne lidt mere. Og nu er jeg så blevet tilbudt et job, som jeg ikke kan (eller nogensinde kunne drømme om at) sige nej til.

Christina Sander sender sit sidste program for NOVA torsdag den 30. april.

Sponsoreret indhold