Kendte18. december 2014

Radio Nova tæsker DR's Tidsrejsen

Brugte ukendt mexikansk julesang som våben
GO'NOVA-værterne henviser "Tidsrejsen" til andenpladsen på iTunes.
GO'NOVA-værterne henviser "Tidsrejsen" til andenpladsen på iTunes.
 Foto: NOVAI mandags var det mexikansk jul, og det kom til at gå ud over DR's børnejulekalender "Tidsrejsen".

GO'NOVA, som er et program på Radio NOVA, besluttede sig for at fejre den mexikanske jul, og derfor spillede de den - for næsten alle danskere - ukendte mexikanske julesang "Donde está Santa Claus" i radion. Flere gange. Og sang tilmed med på nogle af dens hyggelige sangs vers.

LÆS OGSÅ: Haha! Mangler du en gaveide? Køb en kendt

Det fik mange lyttere til at kontakte radioprogrammet, for at finde ud af, hvad sangen hedder, og derfor så NOVA sit snit til at promovere det mellemamerikanske hit på musikhjemmesiden iTunes.

"Onsdag morgen opfordrede vi lytterne til at downloade sangen fra iTunes, for at se om vi kunne få den i Top 10," siger programmets værter fra Dennis Ravn og Kristian Høyrup.

LÆS OGSÅ: Giro-413-vært omkommet i brand

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/fc1848d37a9442a09540329c467f5aee.jpgOg de kunne sagtens få den i Top 10. Faktisk kunne de få den i top 1.

LÆS OGSÅ: Tillykke: X-Factor Sarah gift

Det gik ud over DR's børnejulekalender, hvis titelmelodi førhen var toppen af poppen, som brutalt måtte se sig henvist til en andenplads på iTunes ranglisten over mest downloadede sange.

LÆS OGSÅ: AV! Melodi Grandprix serverer beton-sovs

"Det er fantastisk at se 'the power of radio' og at vi når ud til så mange mennesker på den måde," fortæller Dennis Ravn om sangens rejse til førstepladsen.

Det mexikanske julehit er imidlertid faldet til tiendepladsen, mens Tidsrejsen stadig ligger nummer to.

Sponsoreret indhold