Kendte6. maj 2020

Radcliffe vender tilbage til "Harry Potter"

Der er utroligt gode nyheder til karantæne-ramte "Harry Potter"-fans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10237024ce.jpg
 Foto: MEGA

Måske hører du til dem, der har brugt lockdown-dagene på noget så fornugtigt som enten at gense eller genlæse hele J.K. Rowlings fantastiske historier om eleverne på den magiske skole Hogwarts.

Og hvis det er tilfældet, så er der kærkomne nyheder. For nu kan du starte helt forfra - oven i købet med selskab fra en af hovedpersonerne selv.

Sammen med en række britiske stjerner læser den 30-årige Daniel Radcliffe nemlig op af bogen, der satte det hele i gang tilbage i 2001: "Harry Potter og De Vises Sten"

På "Wizarding Worlds"-hjemmesiden kan du under kategorien "Bringing Hogwarts to You" finde oplæsninger af den populære bestseller, og naturligvis er det drengen bag arret i alle otte film, Radcliffe, der sparker det hele i gang med kapitlet "Drengen, der ikke kunne slås ihjel".

Alle 17 kapitler af "De Vises Sten" vil løbende udkomme med en uges mellemrum frem til sommer, og de er alle at finde på Spotify, som de kan nydes på gåturen.

Udover Radcliffe læser David Beckham, Dakota Fanning, Stephen Fry og Eddie Redmayne også op - flere navne vil blive offentliggjort snart.

Projektet er startet for at kurere kedsomhed i karantæneramte hjem både i Stobritannien og resten af verden. Her er både quizzer, puslespil og andre aktiviteter, som børn og deres voksne kan benytte sig af.

- Mens vi er i lockdown har vi brug for lidt magi, så jeg er glad for at kunne præsentere "Harry Potter at Home", lød det fra forfatter J.K. Rowling tidligere på Twitter.

Sponsoreret indhold