Rachel nær skrevet ud af "Venner"

(Foto: TV2)

Hvis alt var gået, som det oprindeligt var planlagt, så havde vi formentlig aldrig oplevet scenen, hvor Joey kommer til at fri til Rachel, Rachel bliver mor og hysterisk omkring en babysok, eller hørt Phoebe ikoniske citat:

- He's her lobster!

Det var nemlig meningen, at Jennifer Aniston, der spiller en af de seks venner i serien af samme navn, skulle være skrevet ud af hitserien halvvejs inde i første sæson.

Det afsløres i den nye bog, "Generation Friends", der er udkommet i forbindelse med seriens jubilæum i år, ifølge Entertainment Weekly.

"Rachel"-skuespilleren, hvis rolle lagde navn til en sand frisuretrend, havde nemlig indspillet seks afsnit af komedieserien "Muddling Through", og var den blevet til noget, ville "Venner"-skaberne være nødt til at skrive Jennifer Anistons karakter ud af serien, så hun kunne passe sit andet seriejob.

Sådan blev det heldigvis ikke! NBC's øverstkommanderende, Warren Littlefield, fik "Muddling Through" droppet, og det betød, at Jennifer Aniston havde frie hænder til at kunne fortsætte på "Venner"-optagelserne.

Det gjorde hun resten af serien - 10 sæsoner - og i dag er det en af de mest sete serier nogensinde.

"Venner" havde premiere i 1994 og sendte sidste afsnit i 2004, hvor 52 millioner seere så med live. 22. september i år kan serien fejre 25 års jubilæum.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close