Kendte 31. marts 2021

Rachel Bilson fik svedige håndflader: Skuespiller bad hende slette billede

Skuespillerinden syntes det var sjovt at se tilbage på sin folkeskoletid med Rami Malek, men han var bestemt ikke interesseret i at mindes de gamle tider på samme måde
Foto: MEGA

Det er bestemt ikke alle, der har minder om en god folkeskoletid, men gamle billeder kan få de fleste til at frembringe et lille smil på læben.

Det var i hvert fald det, som den 39-årige ”Hart of Dixie”-skuespillerinde Rachel Bilson troede, da hun valgte at dele et gammelt billede af hende og Rami Malek.

For kort tid efter, at hun havde postet billedet på sin Instagram-profil, fik hun en privatbesked fra ham, hvor han bad hende om at slette det igen.

Det fortæller hun Dax Shepard i et afsnit af hans podcast ”Armchair Expert”.

- Rami var en af mine gode venner. Vi var en del af den samme klike, vi spillede begge med i ”The Crucible”, vi havde begge hovedrollerne, alle de her ting. Vi holdt da også lidt kontakten, starter hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor syntes hun også, at det kunne være sjovt at dele det gamle billede af de to, efter Rami for alvor slog sit navn fast med sin portrættering af Freddie Mercury i filmen ”Bohemian Rhapsody”.

- Vi var super nørdede, det var virkelig det mest kiksede billede af os. Men jeg lagde det op, fordi jeg syntes, det var sjovt, og jeg mener, det er vigtigt at kunne grine lidt af sig selv. Han havde sådan en guldkæde, og jeg skrev så noget i stil med; ”Rami, hvor skaffede du guldkæden?”. Jeg synes jo bare, det er sjovt, vi var gode venner.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Rachel Bilson og Rami Malek fulgtes ad gennem de spæde teenageår, men det lader ikke til, at Malek ser deres venskab som det samme som før. Foto: MEGA

Rami var dog ikke helt enig, og han sendte kort tid efter en kontant besked:

- Jeg ville virkelig sætte pris på, hvis du kunne slette billedet igen. Jeg er en meget privat person, lød det angiveligt fra ham ifølge skuespillerinden.

Hun fortæller videre, at hun først blev overrasket, men at hans stylist kunne senere oplyse hende om, at det nu altså også var et knap så flatterende billede, hun havde valgt af ham.

- Men okay, vi var 16 år gamle! Det var, hvad det var. Men det var lige inden Oscars, og jeg kan huske at Josh Schwartz sagde; ”Det kunne du ikke være bekendt, han bliver jo nomineret lige om lidt”.

Bilson syntes dog stadig, at det var et sjovt billede, men hun skyndte sig hurtigt at fjerne det, da han skrev til hende. Hun skrev ham efterfølgende en undskyldende besked, men fik ikke noget svar.

- Det var sgu lidt ærgerligt, for han var altid så sød, og vi var gode venner, og jeg er en stor fan af ikke at tage sig selv alt for seriøst, især når man når det niveau af berømmelse og talent. Men det er sådan han har det, og det respekterer jeg, slutter hun.

Men trods en kedelig oplevelse for Malek, så gik det ham jo ikke helt skidt alligevel. Han endte med at vinde sin Oscar for bedste mandlige hovedrolle i filmhittet ”Bohemian Rhapsody”.

Sponsoreret indhold