Kendte 2. april 2020

Quentin Tarantino om nøgen Brad Pitt: Tog det hele af på en gang

Den næsten tre timer lange film "Once Upon a Time in Hollywood" rummer mange scener - men særligt én er måske mere mindeværdig end de andre. Og det lader til, det ikke kun er instruktøren, vi skal takke for det
Foto: MEGA

"Once Upon a Time in Hollywood", der havde premiere i 2019, er i dag kendt for flere ting. En af dem er særligt det store antal Hollywood-stjerner.

Men der er nu også særligt én scene, som muligvis huskes lidt bedre end alle de andre.

I hvert fald for det kvindelige publikum - eller dem, der synes godt om en bar, muskuløs og svedig overkrop.

I denne specifikke scene er det måske årets varmeste dag, da Brad Pitts rolle, Cliff Booth, ender på et tag for at fikse en antenne, der ikke virker.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og udspilningen af scenen kunne godt tyde på ikke kun at være den kendte instruktørs fortjeneste.

Det fortæller Quentin Tarantino i podcasten ”3 Girls, 1 Keith”, som komikeren Amy Schumer står bag, skriver Soundvenue.

I podcasten bliver han spurgt ind til, hvordan scenen helt præcist blev til, og hvordan det var at skulle instruere Hollywood-stjernen.

Af med det hele

- Jeg sagde til ham: ”Jeg havde forestillet mig, at du måske skulle knappen Hawaiiskjorten op og så tage den af for så at pille den hvide t-shirt af”. Men så kiggede han bare på mig og sagde: ”Virkelig? Vil du have mig til at gå gennem alt det knappe-bullshit? Jeg tager da bare det hele af på én gang. Go!”, fortæller han grinende i podcasten.

Og det var lige præcis det Brad Pitt gjorde!

Men det kom alligevel bag på Tarantino, da skuespilleren ellers angiveligt er mere genert anlagt.

- Det er lidt sjovt, for i virkeligheden er Brad egentlig ret genert omkring den her slags ting, men samtidig så ved han også præcis, hvad klokken har slået.

Foto: MEGA

Brad Pitt hyldes ikke kun af dem, der savler over den nøgne overkrop i "Once Upon a Time in Hollywood". Han endte med at vinde den prestigefyldte Oscar for "Best supporting actor" for sin præstation i filmen. Foto: MEGA

- Jeg tænkte bare: ”Okay, den her fyr ved præcis, hvad der skal ske nu. Bare hold kæft og lad mesteren gøre sit job. Jeg mener, når man ser ham i arbejdsskuret og man kigger på måden, han tager læderhandskerne på og putter ståltråden i munden helt macho, så ved man, at han ved, hvad det er, han laver”.

Sponsoreret indhold