Kendte 25. september 2020

”Pyrus”-stjerne Paul Hüttel vender tilbage til jule-universet

De fleste kender nok Paul Hüttel som den kloge Gyldengrød fra ”Pyrus”, men nu vender den 85-årige skuespiller tilbage til jule-universet
Foto: Dan Mariegaard

Der er nu mindre end tre måneder til juleaften, og det betyder, at det meget snart er tid til endnu en omgang julekalendere og julefilm på de forskellige tv-kanaler og biografer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor valgte Scanbox Entertainment torsdag at offentliggøre traileren til den nye julefilm: ”Julemandens datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal”, der har premiere i biografen allerede den 12. november.

Men det er særligt de medvirkende i filmen, der for nogen kan vække den helt store interesse, for både Mia Lyhne, Martin Buch og Ulf Pilgaard er at finde på rollelisten.

Og så er der Paul Hüttel, der faktisk ikke har medvirket i en julekalender eller julefilm siden år 2000, da dens sidste julekalender i ”Pyrus”-universet havde premiere, nemlig ”Pyrus i alletiders eventyr”, hvor han sluttede sin tid som Gyldengrød.

Men nu gør den 85-årige skuespiller altså comeback og så endda på det helt store lærred.

Foto: TV 2 Julekalender

Her ses Kandis sammen med Gyldengrød og Pyrus. Foto: TV 2 Julekalender

Det skriver Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

I filmen spiller Paul Hüttel rollen som Anakronus Frost, og filmen får premiere den 12. november i biografer landet over.

Filmen er en efterfølger til ”Julemandens datter”, der handlede om pigen Lucia, der er datter af julemanden. Men i den kommende film skal hun ikke bare bekymre sig om julestudier, da Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, bliver stjålet.

Sponsoreret indhold