Kendte1. februar 2022

The Pussycat Dolls-stjerne Ashley Roberts hastet til hospitalet: Brød helt sammen

Sangerinden afslører for første gang, at hun måtte hastes afsted til det nærmeste hospital, efter læger frygtede, hun var blevet ramt af en potentiel dødelig hjerneblødning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ashley_roberts.jpg
 Foto: MEGA

Den 40-årige sangerinde og tidligere Pussycat Dolls-medlem Ashley Roberts afslører i et nyt interview med The Sun, at hendes tid i bandet på et tidspunkt blev for meget.

– Jeg vil ikke lyve, men til sidst kunne jeg simpelthen ikke mere. Jeg kom også på hospitalet, fortæller hun og uddyber videre:

– De troede oprigtigt, at jeg var blevet ramt af en hjerneblødning. Men jeg tror, det handlede om, at jeg bare kæmpede videre, videre og videre, og min krop endte med bare at lukke helt ned.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megar116379_2.jpg
 Foto: MEGA

Pussycat Dolls fotograferet tilbage i 2008. Foto: MEGA

Lægerne forsøgte derfor at få Roberts med ned til en MRI scanning. Men på gåturen derhen, knækkede hun sammen.

– Lægen var sådan; ”Jeg tror virkelig, du skal slappe lid af. Det var helt vildt”, fortæller hun videre.

Heldigvis var der dog ikke tale om hverken en hjerneblødning eller andre skræmmende fund i hjernen hos sangerinden.

Klar til comeback

Ashley Roberts var en del af den endnu populære sanggruppe fra 2003 til 2010, hvor gruppen første gang valgte at gå fra hinanden. En periode som hun i dag husker tilbage på som særligt svær.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega822735_003.jpg
 Foto: MEGA

Ashley Roberts tidligere i januar måned. Foto: MEGA

– Vi var jo på vejene i stort set alle otte år, og så at sidde der på den anden side og skulle finde ud af, hvad der så skulle ske, jeg havde det virkelig sådan; hvem er jeg uden at være en del af gruppen?

Ni år skulle der da også for alvor gå, før sangerinderne, med Nicole Scherzinger i front, igen var klar til at indtage verden.

Deres reunion var planlagt at skulle fejres med en overdådig verdensturné, men udover corona som naturligt kom i vejen for de store planer, så er det ikke længe siden, Nicole Scherzinger på sin Instagram-profil kunne meddele, at koncerterne alligevel ikke bliver til noget.

Sponsoreret indhold