Progeria-Jespers nye eventyr: Åbner café og restaurant

Jesper lider af den sjældne genfejl Progeria

Jesper lider af den sjældne genfejl Progeria

Foto: TV2

En ny æra, kalder Jesper Sørensen og Ejstrupholm Flyveplads den plan, som de har fået sammen. 

Om en uges tid kan den 22-årige populære Progeria-Jesper kalde sig restaurant- og caféindehaver, når han sammen med kammersjukkerne og ejerne af flyvepladsen, Katrine og Rasmus Fynshave, vil omdanne den nuværende Café Flyverskjul til en café og gourmetrestaurant. 

Det skriver Jesper på sin officielle facebook-side. 

Noget kunne tyde på, at den nye "Fly-In" bliver et sandt mekka for både flyinteresserede og fladskærmsudspringere, når den slår dørene op. 

Progeria-Jesper sprang selv i faldskærm for første gang sidste sommer i Algarve, og et års tid efter har hans nyeste hobby altså ført til et helt nyt lille forretningseventyr sydøst for Herning. 

"For et år siden sprang jeg jo i faldskærm med min gode ven og siden hen har vi sammen lavet et fælles projekt som er en cafe og gourmetrestaurant, og i den forbindelse vil jeg gerne invitere HELE Danmark til åbningsfest," skriver den glade unge mand.

 

Ifølge flyvepladsens annoncering vil Jesper på planlagte aftener stå for særlige temaer, hvor han vil stå for at fylde sultne maver op, uanset om man kommer fra luften eller landjorden. 

Sidste måned kunne en jublende Jesper fremvise sin beståede køreprøve, og således fremover selv køre sin specialbyggede Peugeot til og fra tjanserne på flyvepladsen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close