Kendte4. maj 2022

Progeria-Jesper i tv-comeback

Efter en lang pause fra skærmen, vender Progeria-Jesper tilbage. Han skal spille med i Lars von Triers nye serie "RIGET EXODUS"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/riget_exodus_zentropa_fotokredit_christian_geisnaes_545.jpg
 Foto: Christian Geisnæs

Han har ikke været på skærmen siden 2018, og det sidste man hørte fra den nordjyske Jesper Sørensen, var at han var stoppet på sit livsforlængende medicin, han tog mod sin sygdom progeria, der får hans krop til at aldres meget hurtigt.

Men det virker dog til, at selv om medicinen er droppet, er der godt gang i livet for ham. Og nu gør han også comeback på tv.

Modsat de andre gange Jesper Sørensen har været foran et kamera, skal han dog ikke blot være sig selv denne gang men springer i stedet ud som skuespiller. Han har nemlig fået en rolle i Lars von Triers kommende serie “RIGET EXODUS”.

Er opvasker

Jesper Sørensen spiller rollen som Lillemand, der er den ene halvdel af opvaskerteamet på Rigshospitalet. Men har får ikke en kollega at spille sammen med, for den anden halvdel af opvaskerteamet er robotten BOB 2.0.

– Ligesom i de første sæsoner af RIGET er Lillemand og BOB 2.0 en moderne udgave af det græske kor, som gennem hele sæsonen sætter resten af personalets op- og nedture i kontrast, står der blandt andet om Jespers rolle i en pressemeddelelse.

Der er endnu ikke blevet sat en dato for premieredatoen for serien, men i pressemeddelelsen står der, at serien har forventet danmarkspremiere på Viaplay i løbet af 2022, hvorefter den får tv-premiere på DR.

https://imgix.seoghoer.dk/riget_exodus_zentropa_fotokredit_christian_geisnaes_255.jpg
 Foto: Christian Geisnæs

Det er i samarbejde med Lars von Trier, at Jesper Sørensen nu får sin skuespillerdebut

Sponsoreret indhold