Kendte4. marts 2023

Prins Harry får afsløret voldsomme diagnoser på live-tv

I lørdagens interview som blev livestreamet, åbner prins Harry op om sit liv, og her bliver han diagnosticeret med blandet andet ptsd og ADD
I et hudløst ærligt interview åbner prins Harry op for, hvad han har gået igennem i livet, og bliver af interviewer Dr. Gabor Maté også diagnosticeret med en række ting som ptsd og ADD.
I et hudløst ærligt interview åbner prins Harry op for, hvad han har gået igennem i livet, og bliver af interviewer Dr. Gabor Maté også diagnosticeret med en række ting som ptsd og ADD.
 Foto: Ritzau Scanpix

Lørdagens højdepunkt i England har uden tvivl været, at prins Harry valgte at livestreame sin meget personlige samtale med forfatter og læge Dr. Gabor Maté.

Her blev han interviewet af Maté, hvor de blandt andet kommer ind på hans relation til sin mor Diana, og hvordan hans rolle i den royale familie har været.

Prinsen kommer blandt andet med flere store afsløringer om sig selv og særligt om, hvordan han var bange for at gå til terapi efter sin mors død.

- En af de ting, jeg var mest bange for, var at miste de følelser, jeg havde for min mor. Jeg troede, at hvis jeg gik i terapi, ville det slå mig ihjel, og at jeg ville miste alt, hvad jeg havde tilbage, men det viser sig, at det ikke var tilfældet. Jeg mistede ikke mine følelser, men det var det modsatte.

Særligt Dianas død har haft stor betydning for prins Harrys barndom.

Her har han ikke følt, at han passede ind på samme måde som resten af familien og han fortæller, at han ved, at hans mor havde det på samme måde.

- Jeg har helt sikkert følt, at jeg gennem mit liv i mine yngre år har følt mig lidt anderledes end resten af ​​min familie. Jeg havde det mærkeligt med at være i den kasse, og jeg ved, at min mor havde det på samme måde, så det giver mening for mig

Yderligere fortæller han, hvordan udgivelsen af hans bog har gjort, at han har fået en masse vægt løftet fra skuldrene.

Under interviewet bliver Harry diagnoseret af Dr. Maté, hvor Maté har taget udgangspunkt i, hvad han har læst og talt med Harry om.

Her skriver The Sun, at prins Harry bliver diagnoseret med ptsd, angst, ADD og depression.

- Efter at have læst din bog konstaterer jeg, at du lider af ADD. Jeg ser det som en normal respons til normal stress og ikke sygdom.

Blandt andet fortæller Dr. Maté under interviewet, at traumer kan heale i enhver alder, hvilket prins Harry svarer tilbage på med at sige, at det var en opmuntrende besked at få.

Efter prins Harry fik beskeden fra Dr. Maté om, at han skulle lide af ptsd, fortæller han, at også hans personlige terapeut har diagnosticeret ham med samme diagnose.

Sponsoreret indhold