Kendte12. juni 2020

Prins Harry er bekymret for sønnens fremtid

Den tidligere prins Harry fortæller op om sin frygt for sønnen Archies fremtid i et nyt åbent brev
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/m_og_h.jpg
 (Foto: MEGA)

Brevet har den 35-årige Harry skrevet i forbindelse med sit arbejde for organisationen African Parks.

Her fortæller han, hvordan han føler et pres for at skabe en bedre fremtid og en bedre verden for alle børn. En følelse, der særligt har ramt ham, efter han selv er blevet far.

- Siden jeg blev far, føler jeg, at presset er endnu større for at sikre, at vi kan give vores børn den fremtid, de fortjener, en fremtid, der ikke er taget fra dem og en fremtid fuld af muligheder og chancer, skriver Harry.

https://imgix.seoghoer.dk/harry23.jpg
 Foto: MEGA

Sussex-parret under deres besøg i Afrika i 2019. Her fotograferet i Johannesburg med Graca Machel, enke til Nelson Mandela Johannesburg. (Foto: MEGA)

- Jeg vil have, at vi alle skal kunne fortælle vores børn, at ja, vi så det her komme, og med beslutsomhed og hjælp fra en ekstraordinær gruppe engagerede mennesker, gjorde vi, hvad der var nødvendigt for at genoprette disse vigtige økosystemer.

Afrika har altid betydet meget for Harry, og han har gennem årene foretaget adskillige rejser til kontinentet i forbindelse med sit velgørenhedsarbejde.

Efter han blev gift med Meghan Markle, har de sammen fortsat Harrys velgørenhedsarbejde.

Sidste efterår fik parrets et-årige søn, Archie Mountbatten-Windsor, også lov til at opleve Afrika med egne øjne, da de tog ham med på deres royale tur gennem kontinentet.

Rejsen inkluderede blandt andet et stop i landet Botswana, hvor parret var på en af deres første dates.

Gennem sit arbejde med African Parks-organisationen, hvor Harry siden har 2017 været i front, arbejder han med rehabilitering og beskyttelse af naturområder i fællesskab med regeringer og lokalsamfund.

Sponsoreret indhold