Kendte25. december 2021

Droppede militæret: Prins Felix får nyt job med hjælp fra vennerne

Det er i den grad venner af kongefamilien, som nu giver prins Felix en lukrativ chance, efter han droppede lynhurtigt ud af Hærens Officersskole
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210807_lhl9943.jpg.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

- Det ligger ikke til ham.

Det var den officielle forklaring, da prins Felix tidligere i år meget overraskende sprang lynhurtigt fra sit forløb på Hærens Officersskole.

Men den unge mand har skam nye planer klar. Godt hjulpet på vej af kongehusets meget nære venner hos rederigiganten A.P. Møller Mærsk.

Skal være praktikant

Her skal han nemlig i gang som såkaldt intern. Eller på dansk: praktikant.

Det bekræfter kongehusets kommunikationsafdeling i dag over for Billed-Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bb-934275.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

Kongehusets top mødte naturligvis på, da skibsrederen blev begravet i 2012. Forholdet mellem hans stenrige firma og de kongelige er nemlig meget tæt, hvilket prins Felix nu får glæde af. Foto: Lars H. Laursen

Tætte venner

At der er tale om "venner af huset" kan man hurtigt se på de markante donationer fra familien bag Mærsk, som har haft et kongeligt fingeraftryk over sig.

For eksempel i form af en dyr ridebane til kronprinsens 50 års fødselsdag, markante byggeprojekter og ikke mindst fri adgang til at låne jetfly fra Mærsk, når særligt de unge kongelige har haft brug for at komme uforstyrret og luksuriøst ud i verden.

Samtidig var der et særdeles tæt forhold mellem nu afdøde skibsreder Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller og toppen af den royale familie.

Den nye praktiktid for prins Felix skal i øvrigt ske på hovedsædet i København, der ligger klods op af Amalienborg.

Sponsoreret indhold