Kendte 12. marts 2020

Premiere på anmelderrost dansk film er udskudt

På grund af myndighedernes seneste anbefalinger, har folkene bag den nye, danske film "KØD & BLOD" valgt at udskyde premieren
Foto: HAVE Kommunikation

Det danske biografpublikum skal ikke forvente at få lov til at se Sidse Babett Knudsens nyeste film foreløbigt. Premieren på den anmelderroste film, "KØD & BLOD", er nemlig blevet udskudt på ubestemt tid. 

- Vi har naturligvis intet andet valg end at udskyde premieren på KØD & BLOD til et senere tidspunkt, siger Merete Christensen, der er Head of Theatrical Distribution hos Scanbox Entertainment. 

- Vi ser tiden an og følger myndighedernes anbefalinger og melder en ny premieredato ud, så snart det giver mening.

Filmen, der blandt andre har Sidse Babett Knudsen, Sandra Guldberg Kampp og Joachim Fejlstrup på rollelisten, har allerede modtaget flotte anmeldelser i både danske og internationale medier. 

"KØD & BLOD" havde nemlig verdenspremiere på den prestigefyldte Berlin Filmfestival i februar, hvor den også var nomineret til en pris, og her fik en række anmeldeldere mulighed for at se filmen før alle andre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er selvfølgelig utrolig ærgerlig over, at filmen ikke kan møde sit publikum som planlagt. Jeg har set frem til det i meget lang tid og utrolig mange mennesker har arbejdet hårdt på, at det kunne lade sig gøre, siger filmens instruktør, Jeanette Nordahl i en pressemeddelelse og forstætter:

- Men nu er situationen som den er, og jeg har stor respekt for, at vi skal passe på hinanden. Det er naturligvis det vigtigste. Vi holder på filmen lidt endnu, og jeg glæder mig til, at "KØD OG BLOD" møder biografen, så snart omstændighederne tillader det.

Filmens nye premieredato er endnu ikke fastlagt.

Sponsoreret indhold