Kendte30. april 2023

Post Malone forklarer stort vægttab: – Jeg er IKKE på stoffer

Den 27-årige verdensstjerne nægter, at et stofmisbrug er årsagen til hans vægttab. Der er nemlig en helt anden årsag til, at kiloene er raslet af
Den amerikanske rapper gav sidste år koncert Roskilde Festival.
Den amerikanske rapper gav sidste år koncert Roskilde Festival. Og han har netop været i København.
 Foto: Mathias Eis/Ritzau Scanpix

Der er ingen tvivl om, at det store internet altid er garant for vilde rygter og spekulationer. Og de seneste par måneder, er det blandt andet den succesfulde musiker Post Malone, der har vakt særlig interesse hos folk.

Mange undrer sig nemlig over, hvorfor den succesfulde ordsmed, med det borgerlige navn Austin Richard Post, pludselig er blevet væsentlig mindre.

For handler det mon i virkeligheden om et stofmisbrug?

Det afviser stjernen dog pure:

– Hej alle, jeg håber, I har en god aften. Jeg ville bare sige, at jeg ikke tager stoffer, lyder det fra Post Malone til sine mere end 23 millioner følgere i et opslag på Instagram.

Musiker forklarer videre, at det måske i virkeligheden skyldes de mange sceneshows, han giver i forbindelse med sin igangværende turné.

Men rollen som far, som Post Malone blev den heldige indehaver af i maj sidste år, da hans lille datter kom til verden, har umiddelbart også påvirket tallet på badevægten:

– Jeg gætter på, at farlivet satte ind, og jeg besluttede at droppe sodavand og begynde at spise bedre, så jeg i lang tid kan være sammen med min lille engel.

Post Malone har netop taget hul på sin Europa-turné og gav den onsdag i denne uge gas i Royal Arena i København.

Sponsoreret indhold