Kendte13. juni 2022

Post Malone afslører vanvittigt cigaretforbrug

Den amerikanske rapper Post Malone er indehaver af en fuldstændig vanvittig rekord
Post Malone
Post Malone er ualmindelig glad for at ryge, fortæller han i podcasten "Full Send".
 Foto: MEGA

Hvis du går med en samvittighed så sort som et sæt rygerlunger, fordi du synes, du ryger for meget, så ser du måske på dig selv med lidt mildere øjne, når du har læst denne artikel.

For den amerikanske rapper Post Malone afslører i podcasten ”Full Send” fortæller om sin usædvanligt enorme trang til cigaretter.

I podcasten afslører han således, at hans normale cigaretforbrug ligger noget over gennemsnittet.

- På en virkelig elendig dag – der er en hårfin grænse mellem en elendig og en god dag – ryger jeg omkring 40-45 cigaretter. Når jeg spørger Ben om min anden pakke, tænker jeg ”okay, dude. Slap af”. Men når jeg åbner den tredje pakke, tænker jeg ”jeg er en sølle lort, og jeg er nødt til at gå i seng”, erkender han.

Ligesom de fleste andre mennesker kan have et højere cigaretforbrug ved særlige lejligheder, har Post Malone da også haft dage, hvor han har hævet forbruget – betragteligt.

Faktisk er han indehaver af en absurd rekord, når det kommer til antallet af smøger røget på én dag.

- Den ligger nok på omkring 80, afslører han.

Man siger, at det i gennemsnit tager syv minutter at ryge en cigaret. Så ”One right now”-rapperen har brugt ni timer på en dag med en smøg i flaben.

For at sænke sit enorme forbrug af de kræftfremkaldende røgpløkker har han lavet nogle regler for sig selv. For førhen røg han i sengen, men nu har han i stedet dedikeret et rum til sin kæderygning.

Rapperen virker ikke synderligt bekymret for, hvordan hans kæderygning påvirker hans helbred.

- Det har helt klart smadret min stemme, men Johnny Cash røg hele sit liv og han lød cool, siger han i podcasten.

Sponsoreret indhold