Kendte30. maj 2023

"Pitch Perfect"-skuespillerinden Hailee Steinfeld scorer sportsstjerne

Det ser ud til, at der er kommet et nyt kendispar
Hailee Steinfeld er angiveligt ikke single længere.
Hailee Steinfeld er angiveligt ikke single længere.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Der er kærlighed i luften for skuespillerinden og sangerinden Hailee Steinfeld.

I hvert fald lyder det, at en 26-årige "Pitch Perfect"-stjerne har scoret den et år ældre NFL-stjerne Josh Allen, der spiller for Buffalo Bills.

Det skriver People Magazine.

Ifølge det amerikanske medie har de to kendisser "hængt ud i et par uger", ligesom de er blevet fotograferet sammen flere gange i New York de seneste dage.

Første gang de blev spottet sammen var i torsdag i sidste uge, mens de i weekend atter engang hang ud i den amerikanske storby.

Buffalo Bills-quarterback Josh Allen.
Buffalo Bills-quarterback Josh Allen.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Hverken Hailee Steinfeld eller Josh Allen har kommenteret deres forhold til hinanden.

Skuespilleren er - udover "Pitch Perfect" - også kendt fra Coen-brødrenes westernfilm "True Grit", hvor hun spillede hovedrollen som Mattie Ross.

Josh Allen har spillet i Buffalo Bills siden 2018 og blev angiveligt for nylig single efter et langvarigt forhold med barndomskæresten, Brittany Williams.

De to har dog ikke bekræftet bruddet, men Brittany Williams er stoppet med at følge NFL-stjernen, ligesom hun har slettet alle billeder med ham på sin profil.

Hailett Steinfeld er kendt for at holde sit datingliv privat. Hendes seneste offentlige forhold var med "One Direction"-sangeren Niall Horan tilbage i 2018.

Sponsoreret indhold