Kendte28. marts 2022

Pinligt, kikset, akavet! Fem Oscar-øjeblikke, du aldrig glemmer

Oscar-uddelingen byder hvert år på særlige øjeblikke. Nogle af smukke og rørende, mens andre er mere eller mindre forfærdelige at skulle se på live tv. Vi har samlet de fem Oscar-øjeblikke, som vi sent vil glemme
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle troede jo nærmest, det var løgn, da skaberne af musicalfilmen "La La Land" gik på scenen i 2017 for at modtage prisen for "Bedste film".

At "La La Land" kunne vinde prisen for "Bedste film" var egentlig ikke så usandsynligt. Det, der var det skrækkelige ved det, var, at alle filmens skabere og medvirkende strømmede på scenen og begyndte at takke gud og hver mand, da det pludselig gik op for folk, at den forkerte vinder var blevet udråbt.

Desværre var det ikke hurtigt nok, og filmens bagmænd nåede derfor at holde begyndelsen på en fin tale, da en forvirret Jimmy Kimmel trådte ind på scenen, mens lydteknikere og tilrettelæggere fes frem og tilbage.

Oscar-historiens vildeste fail! "Moonlight" havde vundet "Bedste film" - ikke "La La Land". Ups...

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20130225-072549-9-3208x2288ma.jpg
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Op igen, Jennifer! Frøken Lawrence faldt på vej op på scenen, da hun skulle acceptere prisen for "Bedste kvindelige hovedrolle" i filmen "Silver Linings Playbook" i 2013. (Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix)

Det er dog langt fra det eneste pinlige kiks, der har fundet sted til en Oscar-uddeling.

Der var også dengang, John Travolta ikke kunne udtale et navn ordentligt og dermed bare fandt på sit helt eget, eller da Jennifer Lawrence ikke kunne gå i sin kjole og derfor faldt på trappen, da hun skulle op på scenen for at modtage prisen for "Bedste kvindelige hovedrolle".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2022-03-24_kl._14.44.36.png
 Foto: YouTube

Halle Berry var af gode grunde chokeret og begejstret, efter Adrien Brodys vilde kys. (Foto: YouTube)

Vi glemmer heller ikke dengang, Sally Field pludselig havde behov for at erklære, at folk faktisk godt kunne lide hende.

Eller da Adrien Brody var så lykkelig over sin Oscar-statuette, at han ganske enkelt snavede skuespillerinden Halle Berry i gulvet, da han skulle acceptere sin pris.

Eller da Anne Hathaway og James Franco beviste, at de under ingen omstændigheder skulle have været værter til det store show.

Se flere af de kiksede øjeblikke i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold