Kendte18. marts 2024

Pinlig Kate Middleton-brøler! Tv-vært snydt for åben skærm

To drilske YouTubere formåede på pinlig vis at snyde kendt tv-vært i et interview omhandlende prinsesse Kates famøse foto-bommert
Den tidligere Fox News-vært Tucker Carlson blev taget ved af næsen af to YouTubere i pinligt Kate Middleton-interview.
Den tidligere Fox News-vært Tucker Carlson blev taget ved af næsen af to YouTubere i pinligt Kate Middleton-interview.
 Foto: Sputnik/Reuters/Ritzau Scanpix/Kin Cheung/AP

Pinligt!

Det er vist det bedste ord til at beskrive, hvad der for nylig skete for den kendte amerikanske tv-vært Tucker Carlson.

Han blev nemlig i den grad snydt og og taget ved næsen af to YouTubere.

Det skriver News.com.au.

Ifølge mediet handler pranken om prinsesse Kates famøse og kontroversielle foto-brøler, hvor hun er blevet taget i at redigere et familiebillede af sig selv og børnene.

I kølvandet på skandalen skal de to britiske YouTubere ved navn Josh Pieters og Archie Manners have kontaktet Tucker Carlson for at medvirke i hans program "The Tucker Carlson Network".

De formåede at overbevise den tidligere Fox News-vært om, at Archie Manners var en tidligere medarbejder i det britiske kongehus, som var blevet fyret over billedet.

I en mail skrev de til ham, at Archie Manners havde været ansat som prins Williams og prinsesse Kates digitale konsulent, og at det var ham, der havde redigeret billedet så dårligt, at han altså efterfølgende var blevet smidt på porten.

For at overbevise Tucker Carlson om deres historie, havde de to YouTubere lavet en falsk ansættelseskontrakt fra Kensington Palace, men de havde tilføjet nogle fuldstændig latterlige klausuler, der burde have advaret Tucker Carlson om dens ægthed.

En af klausulerne lød for eksempel på, at kongehuset havde lov til at amputere Archie Manners legemsdele, såfremt han ikke overholdt prøveperioden i sin ansættelse.

På trods af dette vurderede Tucker Carlson og hans hold altså, at Archie Manner snakkede sandt, og at han rent faktisk var blevet fyret af kongehuset som følge af foto-brøleren.

Han blev derfor hevet i studiet, hvor interviewet blevet lavet.

- Vi har gjort vores bedste for at verificere, at du er, hvem du siger, du er. Du lyver ikke eller laver en prank på os, lød det fra Tucker Carlson i interviewet.

Herefter bad den tidligere Fox News-vært om at få forklaret, hvad Archie Manners arbejde for kongehuset bestod af, hvortil YouTuberen svarede, at han var blevet bedt om at redigere det famøse billede.

I interviewet påstod Archie Manners, at billedet oprindeligt blev taget tilbage i december, og at han blandt andet havde fjernet et juletræ i baggrunden af billedet for at få det til at se ud som om, det var taget for nylig.

Efter interviewet takkede Tucker Carlson for Archie Manners deltagelse og sagde, at det havde været "rigtig spændende" at høre hans historie.

Kort efter fik Archie Manner og Josh Pieters dog kolde fødder, så de kontaktede Tucker Carlson og fortalte, at der altså blot var tale om en prank, og at ingen af dem nogensinde har været ansat af det britiske kongehus.

Derfor nåede tv-værten at trække indslaget tilbage, inden det blev vist.

- Vi havde ikke lyst til at skabe endnu flere rygter, der ikke er sande, fordi hans program bliver sendt ud til rigtig mange mennesker, lyder det fra de to Youtubere.

Tucker Carlson har i skrivende stund ikke kommenteret sagen.

Historien om det famøse Kate Middleton-billede begyndte sidste søndag, da prinsesse Kate delte et familiefoto på Instagram.

Kort efter begyndte flere og flere at påpege fejl på billedet, hvilket fik nogle af verdens største nyhedsbureauer såsom AP, Reuters og Getty til at trække billedet tilbage fra deres arkiver.

Om mandagen måtte prinsessen derfor ned på sine grædende knæ og indrømme, at billedet havde været en tur i Photoshop.

Skandalen har tiltrukket ekstra stor opmærksomhed, fordi mystikken omkring Kate Middleton i forvejen var ekstrem, da hun - på nær fra et par grynede billeder - ikke er blevet set siden december.

Sponsoreret indhold