Kendte 26. september 2021

Pilou Asbæk scorer stor rolle i "Salem's Lot"

Filmatiseringen af Stephen King-bestselleren bliver med den danske stjerne i en nøglerolle
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kører for de danske mandlige skuespillere i udlandet - ikke mindst 39-årige Pilou Asbæk, som nu kan se frem til at skulle udfylde en tilsyneladende stor og vigtig rolle i ”Salem’s Lot” – baseret på Stephen Kings roman fra 1979.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Det er Gary Dauberman, der skal stå for både adaptionen til det store lærred, og altså skrive manuskriptet på baggrund af romanen, ligesom han desuden selv sidder i instruktørstolen. Han har tidligere haft held med at omdanne en anden hårrejsende Stephen King-roman, nemlig ”It” i to dele.

Danske Asbæk skal spille Richard Straker, der er ven og allieret med historiens hovedperson, vampyren Kurt Barlow, som han hjælper med at indtage en landsby.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

Pilou fortæller med begejstring om den store rolle til Ekstra Bladet: 

- Jeg er vanvittig taknemmelig og stolt. Det siger sig selv. At få lov til at spille en karakter i et Stephen King-univers er altid meget specielt. Og dette er ingen undtagelse. 

Casting som klovn

Han fortæller videre, at han for et par år siden var til casting på filmen "It", som klovnen Pennywise - der dog siden blev spillet af Bill Skarsgård - hvilket naturligvis kan hænge sammen med, at han har været i klar erindring hos filmskaberne, der nu går i gang med "Salem's Lot". 

Der har været fart på arbejdet i udlandet for Pilou de seneste år, efter han færdiggjorde ”Game of Thrones”. I øjeblikket har han netop skudt superheltefilmen “Samaritan” sammen med blandt andre Sylvester Stallone, ligesom han kan ses i sci-fi-filmen ”I.S.S”

I sommer under filmfestivalen Sundance fik filmen ”Run Sweetheart Run” premiere. Og nu har Amazon Studios købt den til streaming. Her spiller han hovedpersonens ”date fra helvede”, den voldelige Ethan, som hun siden må flygte fra.   

Gyserthrilleren "Salem's Lot" forventes at få premiere den 9. september 2022.

Sponsoreret indhold