Kendte 21. september 2021

Piets mor efter grufuld løgn: - Tag dig sammen!

På de sociale medier er Piet Kyndesgaard fra "De sjældne danskere" blevet løjet død. Nu reagerer hans mor, Julie Kyndesgaard, på den morbide løgn.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et ondskabsfuldt menneske har spredt et falsk opslag på de sociale medier, som løgnagtigt fortæller, at Piet Kyndesgaard fra "De sjældne danskere" skulle være død.

Piets mor, Julie Kyndesgaard slår over for SE og HØR fast, at det ikke passer. 

Hun har selv kommenteret den voldsomt upassende løgn på sin private Facebook-profil, som SE og HØR har fået tilladelse til at citere.

- Jeg fortæller altid stolt om, hvor lidt “had” vi har fået, efter Piet er en, man genkender på gaden. Og den fane vil jeg holde højt. Men i dag florerede der åbenbart et billede, som ligner, det er fra min Instagram-profil, der fortæller at Piet er død, skriver Julie Kyndesgaard og fortsætter:

- DET PASSER IKKE. Jeg ved, at det med største sandsynlighed er en eller anden møgunge, der ikke er blevet elsket nok. Men tag dig lige sammen. Der er rigtige mennesker, der læser med!

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV 2

Piet, Julie og resten af den skønne familie blev kendt, da de medvirkede i TV 2-succesen "De sjældne danskere" (Foto: TV 2)

Det vides endnu ikke, hvem der står bag løgnen om Piet, men den har floreret i et døgns tid på de sociale medier.

Her der der et skærmbillede, som ser ud til at være fra Julie Kyndesgaards profil, som altså ondskabsfuldt og løngerisk erklærer Piet for død.

- Det passer ikke, siger Julie Kyndesgaard til SE og HØR og tilføjer, at hun ikke har yderligere kommentarer.

Piet lever i stor stil, og den folkekære gavflab elsker at bruge tid foran sin computer.

Her streamer han direkte på den populære tjeneste Twitch, hvor hans fans og følgere kan se ham spille computerspil live.

Sponsoreret indhold