Kendte16. marts 2022

Piers Morgan raser over kendisdrama: - Jeg har lyst til at brække mig!

Piers Morgan er bestemt ikke imponeret over dramaet mellem Kim Kardashian, Pete Davidson og Kanye West
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den kontroversielle, britiske tv-vært mener, at trioen ikke evner at se ud over deres egne næsetipper.

Det skriver han i sin klumme hos The Sun.

Her raser han over, at Kim Kardashian, Pete Davidson og Kanye West tilsyneladende mener, at deres privatliv er vigtigt på et tidspunkt som dette.

- Mens vi står foran en potentiel 3. verdenskrig, er det eneste, som Kim Kardashian, Kanye West og Pete Davidson bekymrer sig om deres egen ynkelige småkrig, skriver han.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/piers_morgan.jpg
 (Foto: MEGA)

Tv-værten Piers Morgan.

Ifølge Piers Morgan var han parat på, at visse kendisser ville reagere "skamløst" på krigen, fordi de - ifølge ham - ikke kan holde ud, når opmærksomheden ikke er rettet mod dem.

Men han var alligevel ikke forberedt på, hvor meget fokus trioen ville kræve omkring deres trekantsdrama.

- Intet kunne have forberedt mig på den egoistiske, upassende og ufølsomme opførsel fra Kim Kardashian og de utrolig grufulde mænd i hendes liv, Kanye West og Pete Davidson, skriver han i sin klumme.

- Der går ikke en eneste dag, uden der er en "breaking news"-udvikling i deres giftige og grimme fejde, som i deres forkælede øjne er den eneste krig, som vi burde bekymre os om, fortsætter han.

Piers Morgan kalder videre trioen for nogle "forkælede møgunger" og nogle "reptiler, der søger rampelyset for enhver pris".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_11.jpg
 Foto: MEGA, Ritzau Scanpix

Kanye West, Pete Davidson og Kim Kardashian.

Tv-værten er kendt for sine kontroversielle, brutale og til tider grænseoverskridende holdninger, men man må sige, at han har ret i, at trioen har formået at trække en del overskrifter på det sidste.

Som Piers Morgan selv nævner i sin klumme, så har medier verden over på det seneste for eksempel skrevet artikler om, hvordan Kanye West kidnapper en tegneseriefigur af Pete Davidson i en musikvideo.

Der er også blevet skrevet om Kanye Wests og Kim Kardashians kamp om børnene og om, hvordan Pete Davidson hånede rapperen ved at fortælle ham, at han lå i sengen med hans kone.

Og alt dette har altså været for meget for Piers Morgan.

- At se, hvordan de bemærkelsesværdigt uselviske ukrainere kæmper for deres liv og frihed bliver ligestillet med selvoptagede folk som Kardashian, West og Davidson, der kæmper om likes på Instagram, er så harmdirrende, at jeg får lyst til at kaste op, slutter han sit skriv.

Sponsoreret indhold