Kendte21. august 2023

Phoebe Bridgers flasher pludselig brysterne foran festivalpublikum

Den 29-årige amerikanske sangerinde var i særdeles godt humør, da hun optrådte på den belgiske Pukkelop Festival forleden – og sikke et show
Phoebe Bridgers arrives at Time's second annual Women of the Year Gala on Wednesday, March 8, 2023, at the Four Seasons Hotel in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)
Boygenius-sangerinde Phoebe Bridgers knappede pludselig op
 Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Højlydt jubel brød ud, da Phoebe Bridgers sammen med sine bandkollegaer i Boygenius valgte at tilføre showet på festivalen Pukkelpop i Belgien lidt ekstra.

Sammen med Julien Baker og Lucy Dacus spillede 29-årige Bridgers fredag den 18. august på festivalens største scene, og her var stemningen løssluppen.

Hen mod slutningen af nummeret ”Salt in the Wound” fik Phoebe Bridgers ved tilsyneladende pludselig indskydelse og ren eufori taget fat i sin opknappede, hvide skjorte, hvorefter hun trak til og blottede barmen foran de mange. tilskuere.

Dette træk inspirerede tydeligvis hendes kollega Lucy Dacus, som fulgte trop med lignende stunt.

– Tænk, at jeg lige har set Lucy Dacus og Phoebe Bridgers vise deres bryster for hele Belgien i høj opløsning, skriver en bruger, mens der generelt er stor begejstring at spore hos fans på de sociale medier.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-21/phoebe2.png
Sekundet før Phoebe Bridgers trækker skjorten til side og blotter barmen under nummeret "Salt in the Wound"
 Foto: X, @girlgeniusluvr

I et interview med Teen Vogue beskrev bandet Boygenius deres nylige shows med stor stolthed, og her fortalte Dacus, at deres festivaloptrædener var særlig specielle for hende.

– De er meget ”gay” (homoseksuelle red.) Der bliver kastet prideflag op til os, og unge mennesker snaver med hinanden foran os. Det er et rum, der er værdifuldt for mig – og det ville have ændret mit liv fuldstændigt, hvis jeg havde haft mulighed for at være en del af det selv som yngre, siger hun som i dag selverklæret queerartist.

Se klippet, hvor Phoebe Bridgers flasher på scenen her:

Phoebe Bridgers, der også har en strålende karriere som soloartist, dannede i 2018 bandet Boygenius sammen med de to andre kvindelige kunstnere. Deres musik betegnes som indierock og folk, og så sent som i januar i år udgav de deres første fulde album med den simple titel ”The Record”.

28-årige Lucy Dacus, der bidrager med vokaler og spiller guitar i bandet, er opvokset i et kristent hjem med strikse regler, men har siden lagt troen bag sig.

Sponsoreret indhold