Kendte9. maj 2020

Phillip Faber forklarer mystisk billede

Den populære ”Morgensang”-vært har i disse dage et ret specielt billede stående bag sig, når han synger sammen med Danmark. Nu forklarer han, hvem der er på billedet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/phillip_faber.jpg
 (Foto: DR: Mikkel Suppras)

Midt i den verserende coronapandemi spreder DR’s Phillip Faber masser af sangglæde i de danske stuer.

Hver eneste morgen sætter Faber sig nemlig godt til rette ved sit flygel og synger i vilden sky sammen med karantæneramte danskere.

Morgenkoncerten har i ugevis fundet sted i privaten hos den 35-årige Phillip Faber på Østerbro i København.

Men nu synger han i stedet sammen med danskerne fra et studie på Amager.

Det er dog ikke kun lokationen, der er ændret. Nips og andre ting omkring den sangglade vært har også fået et anderledes udseende.

Og senest er det altså et helt særligt billede, der har fået uanede mængder omtale fra forvirrede dansker, der ikke kan tyde motivet.

Nu kommer Phillip Faber dog med en forklaring:

- Velkommen til vores nye studie i DR’s koncerthus, starter den smilende ”Morgensang”-vært en video, som er delt på ”DR Pigekorets” Facebookside og fører seerne med over til det mystiske billede.

- Folk har spurgt ”hvem i himlens navn er det? Er det din oldefar? Er det nogen, vi kender?”. Det er jo Carl Nielsen. Vores nationalkomponist Carl Nielsen, forklarer Faber og viser det sort/hvide billede til seerne.

Der er ”hele to virkelig gode årsager” til, at komponisten er placeret i DR’s studie:

- Den ene årsag er, at han har skrevet så mange fantastiske, danske sange. Og den anden årsag er, at han laver jo underlige ansigter – ligesom vi laver i vores opvarmning, forklarer Faber.

- Derfor tænkte vi, at af de to virkelig gode grunde, så skulle Carl Nielsen altså have lov at stå her og skære ansigter.

Sangglade danskere behøver altså ikke længere at spekulere over det mystiske billede i baggrunden.

Se hele videoen fra ”DR Pigekorets” Facebook nedenfor.

Sponsoreret indhold