Kendte23. oktober 2023

Philine Roepstorff viser appelsinhuden frem: - Please, vær sød!

Modellen forsøger at vise en mere ærlig udgave af sig selv på sociale medier med ny billedserie af hendes numse i g-streng
Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff om nyt TV program, København onsdag den 11. marts 2020. ** Billederne er klausuleret til torsdag den 12. marts 2020 kl. 8. **. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Philine Roepstorff viser både appelsinhuden og strækmærkerne frem i ny billedserie.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er ikke nogen hemmelighed, at sociale medier ikke altid viser et ærligt billede af virkeligheden.

Her bruger kendisser ofte diverse filtre eller photoshop til at se bedre ud, men det vil Philine Roepstorff nu gøre op med.

I en ny billedserie viser hun derfor nu en mere ægte version frem af sig selv - også selvom det indebærer både appelsinhud og strækmærker.

Det skriver modellen selv i opslaget til billederne.

På billederne kan man se Philine Roepstorff sidde i g-streng med numsen mod kameraet på en sten ved stranden.

- Jeg fik Jacob (Bruun Larsen, red.) til at tage billeder af mig ved stranden, og han sagde, at jeg skulle rykke mig rundt, fordi han vidste, jeg ikke ville dele det på måde, jeg sidder på, skriver hun.

- Og han havde så ret. Normalt ville jeg aldrig dele det her på grund af appelsinhuden på min numse, fortsætter hun.

Philine Roepstorff skriver videre, at hun alligevel har valgt at dele billederne, fordi hun med alderen er blevet mere selvsikker ved at vise sit ægte jeg frem på sociale medier.

- Jeg vil ikke kun dele "det perfekte billede". Jeg har ikke appelsinhud eller strækmærker, når jeg står op. og jeg har heller ikke særlig meget fedt, men det ser alligevel sådan ud, når jeg sidder på en bestemt måde eller bliver fotograferet i et bestemt lys.

Philine Roepstorff understreger videre, at hun godt ved, at hun ikke har særlig meget at klage over, hvad angår hendes krop.

Derfor frygter hun da også, at nogle folk vil modtage hendes opslag dårligt.

- Jeg prøver mit bedste på at ændre mig og dele noget, jeg ellers ikke ville, så please vær sød, skriver hun og fortsætter:

- Jeg ved godt, at det her er ingenting, og jeg prøver ikke at få det til at se ud som om, at det er. Jeg prøver bare at ændre MIN måde at dele ting på.

Sponsoreret indhold