Kendte28. februar 2022

Philine Roepstorff efter nøgenstunt: Censureret af Instagram

Den veldrejede influencer samler ind til Ukraine, men Instagram brød sig øjensynligt ikke om den måde, hun markedsførte sin Ukraine-samling på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I disse stunder bruger utallige kendisser deres platforme og store følgerskarer til at samle ind til fordel for Ukraine.

En af dem er Philine Roepstorff, og mandag formiddag gjorde den 29-årige influencer sit for at skabe opmærksomhed omkring sagen - hun har nemlig oprettet sin egen Ukraine-indsamling i samarbejde med Røde Kors.

Mandag formiddag postede hun en spejlselfie, hvor hun stod uden en trevl på kroppen.

– Ja, dette billede er for at få folks opmærksomhed, skrev den veldrejede model til det pikante foto, hvorunder hun opfordrede sine mere end 425.000 følgere til at donere både store og små beløb til fordel for Ukraine.

Men mindre end en halv time senere var billedet forsvundet. Til SE og HØR oplyser Philine Roepstorff, at det er Instagram, der har slettet nøgenbilledet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/philine_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Philine har over 425.000 følgere på Instagram. Foto: Mikael Rieck

Nøgenfotoet er nu erstattet af et foto med en tekst, hvor hun opfordrer til at donere til Ukraine.

I sin Instagram story linker hun til en indsamling, hun har startet i samarbejde med Røde Kors. Den har i skrivende stund samlet over 40.000 kroner ind.

- Hvis alle mine følgere donerer 1 kr., så er det ret mange penge. Kom så igang! Gå ned og pant en flaske, og så har i de penge - det også godt for planeten, har hun skrevet i sit seneste Instagram-opslag, hvor hun kysser kæresten Jacob Bruun Larsen.

– Som influencer bliver ens ord og intentioner tit vendt og drejet, og det er svært at følge, at man kan gøre noget rigtigt. Men jeg har mange følgere og et stort reach. Og i denne situation føler jeg, at det er dét, jeg bedst kan bruge og bidrage med, skriver hun som begrundelse for at starte indsamlingen.

Sponsoreret indhold