Kendte31. marts 2021

Pharrell Williams i sorg: Fætter dræbt i Virginia Beach-skyderier

Den amerikanske musiker hylder nu sin 25-årige fætter Donovan Lynch i et opslag på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega541388_003.jpg
 Foto: MEGA

Èn af personer, der fredag blev ofre for tre separate skudepisoder i Virginia Beach viser sig at være i familie med den verdensberømte sanger, rapper og sangskriver Pharrell Williams, som på Instagram afslører, at det 25-årige skudoffer Donovan Lynch er hans fætter.

Lynch var én af de to omkomne ved skyderiet, hvor også otte andre blev hårdt sårede.

47-årige Williams er ramt af sorg over dødsfaldet, og hylder sin afdøde fætter i et opslag, som han deler med sine 12,6 millioner følgere.

- Tabet af disse mennesker er en altoverskyggende tragedie. Min fætter Donovan blev dræbt under skyderierne. Han var et lys, og han var der altid for andre, skriver musikeren i den hjerteskærende besked.

Han fortsætter:

- Det er altafgørende, at familier til ofrene får den transparente, ærlige og retfærdige behandling, som vi fortjener.

Kameraet slukket

Flere af Pharrells kollager, blandt andre The Weeknd, sender medfølende emojis som kondolencer under opslaget.

Den unge Donovan var ifølge sin Instagram-bio digital kreatør og entreprenør. Han har før gået på University og Virginia College at Wise, hvor han var indskrevet som elev på atletiklinjen.

Han var desuden med på skolens fodboldhold som angriber.

På aftenen for skyderiet påstod Virginia Beach Police, at Lynch svingede et håndvåben. Han blev dræbt af skud fra politiet, og de involverede betjente havde ikke tændt for deres body-cams.

Ifølge standard procedure skal skyderiet og drabet nu undersøges af en uafhængig myndighed.

Organisationen The Virginia Beach NAACP, som arbejder med forberedelse af sortes rettigheder i staten, er ikke overraskede over, at optagelserne fra politibetjentens kamera ikke kan indhentes.

Episoder som denne bør ikke holdes tilbage fra offentligheden under argumentet: ”Det er et personalespørgsmål”. Det har været tilfældet tidligere. Derfor vil der blive krævet gennemsigtighed i undersøgelserne af politiet, lyder det fra organisationen, som fortsætter til NPR:

- Implementeringen af kameraerne til 5,5 millioner dollars er værdiløse, når betjentene ikke tænder for dem. Lynch er her ikke til at give sin del af forklaringen.

Politet oplyser, at de under deres patrulje hørte skud omkring klokken 23.30-tiden. Da de ankom til stedet for skyderierne, var flere allerede ramt.

Sponsoreret indhold