Kendte17. maj 2022

Peter Schmeichel springer ud som rockstjerne

Han har dannet et rockband med to erfarene rockmusikere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200226_dm_the_gentlemen_019.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det var måske de færreste, der lige havde set Peter Schmeichel som rockstjerne, men ikke desto mindre så er det nu en realitet.

Målmandslegende har nemlig nu dannet rockbandet The Ones sammen med Niklas Schneidermann og Anders Ramhede fra Magtens Korridorer.

Det bekræfter det nyoprettede band i en pressemeddelelse i Euroman.

- Min far var professionel musiker. Og i hans familie var musik både stor passion og en karriere. Det var min far, som insisterede på, at jeg skulle lære at spille et instrument, siger Peter Schmeichel i pressemeddelelsen.

Til efteråret bliver det så muligt at opleve målmandslegenden og resten af bandet, når de drager på turné rundt omkring i landet.

Turnéens rammer bliver et rock’n’roll-talkshow med en rejse gennem rocken i syv årtier, hvor Peter Schmeichel vil fortælle om et liv med fodbold, familie, musik, Manchester i 90’erne, Brøndby, landsholdet og legender.

- I bandet har jeg valgt at tage bagsædet, hvorfra jeg suger til mig i selskab med nogle af Danmarks mest erfarne rockmusikere – og jeg lærer hver dag og elsker at være en del af et velspillende team igen, siger den 58-årige tidligere målmand og nu musiker.

Sponsoreret indhold