Kendte15. december 2021

Peter Mygind akut sygemeldt: - Jeg brød fuldstændig sammen

Julen er normalt glædens tid, men det er ikke meget mere end to måneder siden, at året kunne være sluttet på en anden vis for den garvede skuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_mho8691_0.jpg
 Foto: Martin Høien

Trods endnu et år fyldt med corona, så har den 58-årige skuespiller Peter Myginds arbejdskalender været fyldt op med optagelser.

Noget, som han føler sig taknemmelig for.

Men alligevel skulle det ende med at blive alt for meget for den erfarne skuespiller.

Det fortæller han ærligt, da SE og HØR møder ham på den røde løber onsdag aften til premieren på filmen ”Hvidstensgruppen II”.

- Jeg har været totalt presset, og min krop var lige ved at sige stop – eller den sagde faktisk stop. Jeg har måtte holde en pause på 10 dage og tænke mig om, starter han og fortsætter:

- Jeg var så udmattet, og jeg kunne ikke mere, så jeg måtte sygemelde mig fra optagelserne, jeg var simpelthen for presset. Jeg rystede og græd, jeg brød simpelthen sammen og kunne ikke mere, lyder det ærligt fra ham.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mygind_2_1.jpg
 (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Det var under optagelserne til blandt andet den nye sæson af "Sommerdahl", det gik galt for Peter Mygind. Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Mygind gik dog straks til lægen for at blive sygemeldt.

- Når man pludseligt bare ryster og ikke kan overskue noget. Hvis man ikke lytter til det med det samme, så bliver man langtidssygemeldt. Men jeg reagerede ret prompte og kom mig derfor ret hurtigt igen.

Mygind var i færd med optagelserne til den populære TV 2-serie ”Sommerdahl” og ”Borgen”, da han kunne mærke, at kroppen sagde stop. I dag ved han, at han ikke kan hoppe fra det ene store projekt til det andet, uden at tage en pause.

- Jeg har lært, at når jeg slutter 70 optagedage i træk, så skal jeg ikke starte på noget nyt dagen efter, og det var der, det gik galt for mig.

I dag er han dog på toppen igen, forsikrer han og glæder sig til at fejre julen med sin nærmeste familie.

Sponsoreret indhold