Kendte 21. april 2022

Peter Mogensens datter vil være skønhedsdronning: Så hot er hun

Det politiske orakels datter Barbara skal gøre Danmark ære ved næste uges skønhedskonkurrence Miss Europe Continental
Foto: Privat

Mens Peter Mogensen for tiden analyserer politikernes snak om et europæisk forsvarssamarbejde eller ej, tager hans datter Barbara i den kommende uge ud for at banke resten af kontinentet på egen hånd.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frøken Mogensen er blevet udvalgt af arrangørerne bag Miss Europe Continental til at repræsentere Danmark i skønhedskonkurrencen, der foregår over fire dage i italienske Napoli.

– Jeg syntes, det lød sjovt. Også fordi jeg kommer til at møde piger med mange andre nationaliteter, fortæller den 19-årige CBS-studerende, der må forlade kæresten og hjemmet i Gentofte i fire dage, mens konkurrencerne står på.

Artiklen fortsætter under billedet

– Jeg kan heller ikke løbe fra, at jeg godt kan lide glam og det eksklusive. Her får jeg mulighed for at gå i lange gallakjoler og sådan noget. Så jeg tænkte, at jeg vist ikke kunne tabe noget på at være med, men jeg kunne få en sjov oplevelse, siger Barbara Mogensen, der har fået sin egen kjolesponsor til konkurrencen i tøjfirmaet Bella Barnett.

Spottet på Instagram

På Instagram havde fritidsmodellen Barbara Mogensen tiltrukket skønhedskonkurrencens talentspejderes øjne – så de spurgte den 19-årige, om hun ville være det rød-hvide indslag i Miss Europe.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Privat
Der har både været en personlig træner og en kostvejleder inde over at få danskeren til at se helt skarp ud. Foto: Privat

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Claus Poulsen

– Min far ønsker mig bare en god oplevelse. Og han synes vist også, at det er lidt sjovt, fortæller Barbara om sin berømte far, spinkongen Peter Mogensen, 57. Foto: Claus Poulsen

Sponsoreret indhold