Kendte22. august 2023

Peter Kofod er blevet far: – Så er hun her endelig!

Politikeren har fået et barn med kæresten Josephine, som han fandt sammen med kort efter sin skilsmisse i 2022
Peter Kofod er blevet far for første gang i en alder af 33 år.
Peter Kofod er blevet far for første gang i en alder af 33 år.
 Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

Peter Kofod overraskede de fleste, da han i februar på Facebook fortalte, at han ventede sig et barn med sin nye kæreste, Josephine.

Få måneder forinden var politikeren nemlig blevet skilt fra sin daværende kone, Vasileva Hristov, som han nåede at være gift med i lidt over fire år.

Mandag aften kunne Dansk Folkeparti-politikeren så afsløre, at han og Josephine har fået en lille datter, og at han dermed er blevet far for første gang.

– Nu skal vi etablere et godt hjem og en tryg barndom for vores datter. Og jeg gentager lige mig selv: hold nu helt op, hvor er hun bare smuk!

– Vi er taknemmelige over den gode behandling og hjælp, vi og vores datter har fået af de dygtige sygeplejersker, jordemødre og læger på sygehuset i Aabenraa, skriver Peter Kofod og deler flere billeder med familiens nyeste medlem i hospitalssengen.

Tilbage i februar afslørede politikeren, at det ikke var planlagt, parret skulle være forældre, men at han tog den kommende rolle meget alvorligt og seriøst.

– De største gaver er ofte dem, man ikke havde regnet med eller planlagt efter. Det gælder også i dette tilfælde. Men vi bliver rigtig gode til det og glæder os til sommer, skrev Peter Kofod.

Politikeren er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og blev første gang valgt til Folketinget i 2015. Efter en tur i Europaparlamentet i 2019 blev han atter valgt til Folketinget ved det seneste folketingsvalg i 2022.

Sponsoreret indhold