Kendte 19. marts 2020

Peter Ingemann raser: Pikhat!

En ukendt person udgiver sig for at være Peter Ingemann på de sociale medier, og det har, med god grund, sendt tv-værten op i det røde felt
(Foto: TV 2)

Den ene kendte efter den anden bliver misbrugt på internettet, hvor falske profiler bliver oprettet på de sociale medier. 

Nu er turen så kommet til tv-værten Peter Ingemann, og det har sendt ham op i det røde felt. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der er en eller anden idiot, ja “Pikhat”, (for nu at bruge et Ry-udtryk) der udgiver sig for at være mig på de sociale medier og har oprettet en falsk profil, skriver han på sin Instagram-profil.

Den falske profil, der altså udgiver sig for at være Peter Ingemann, sidder og sender venneanmodninger og beskeder til intetanende kvinder. 

Synes selv det er ubehageligt - og træls for de intetanende mennesker der bliver kontaktet af denne falske person og skal spilde tiden, skriver Peter og fortsætter:

- Og til dig Pikhat!!! - hellere være en røvdårlig original end en ægte kopi. Kan du have en god dag i din sølle tilværelse.

Artiklen fortsætter efter opslaget 

I endnu et opslag viser Peter Ingemann nogle af de beskeder, som den falske profil har sendt til intetanende kvinder. 

- Pas på please. Der kan jo være andet end bare hygge-skriv i det her, skriver Peter.

Samtidig kommer han med en generel advarsel til sine 153.000 følgere.

- News fortalte i går at netsvindlere i denne tid er særligt aktive, fordi folk er så meget på nettet pga Corona. Hvor usympatisk er det lige???

Tv-værten har kun et ønske for svindlerne.

- Må de alle få en rigtig god omgang corona og tomme toiletpapiruller. Så kan de brække sig ned i deres tastatur og skide i bukserne i deres sædplettede gamer-stol, skriver han.

Artiklen fortsætter efter opslaget

Peter Ingemann er bare endnu en i en lang række af kendisser, der bliver misbrugt på nettet. 

Også Lars Larsen, Dar Salim, Gun-Britt Zeller og Sofie Linde har allerede prøvet at blive misbrugt på den ene eller anden måde på internettet. 

Sponsoreret indhold