Kendte19. januar 2022

Peter Ingemann lagt ned af corona: - Det er sgu en slem omgang

Den populære tv-vært slipper ikke bare med en mild omgang influenza-lignende symptomer. I stedet er han i isolation i eget hjem, mens coronaen har et hårdt greb om ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211015_cfi09178.jpg
 Foto: Claus Fisker

- Afskåret, isoleret, smidt på møddingen i sit eget hjem.

Det lyder hårdt, og det er det så sandelig også for den 48-årige vært, der er aktuel i TV 2-programmet ”Ingemann og kongerækken”, som bogstaveligt talt er lagt ned af coronavirus.

Det skriver han på Instagram.

Det er Ingemanns anden dag med corona, og hvad han egentlig troede skulle blive en ”mild omgang”, har vist sig at være hårdere end som så at komme igennem.

- Det er sgu en slem omgang - troede det skulle være mildt, men det er ligesom en hård influenza.
Når konen er i nærheden er det endnu værre, nærmest sammenlignelig med Den Sorte Død i middelalderen, skriver han i sin tekst til billedet, hvor han er pakket godt ind i sengetøjet med Gurli Gris.

Drømmer om en bajer

I løbet af onsdagen har Peter Ingemann dog fået både hjemmebagte boller, danskvand og kaffe – og senere bliver konen muligvis sendt afsted efter en kold Bitburger-øl ude i skuret, skriver han i den humoristiske tekst.

Selvom det kan lyde, som om der er overskud nok i det ingemannske hjem, så oplyser den coronaramte tv-vært til BT, at han ikke ligefrem er i stødet til et uddybende interview fra sygesengen.

- Det har været en hård omgang. Feber, migræne, helt afsindig kvalme. Troede det skulle være en walk in the park og havde egentlig glædet mig til at få lidt coronaimmunitet oveni de tre vaccinestik, jeg har. Men lige nu synes jeg ikke, det er skidegodt, siger han til avisen.

Sponsoreret indhold