Kendte23. juni 2020

Peter Ingemann jubler over datter

Der er ikke noget at sige til, at den 47-årige journalist Peter Ingemann er stolt - datteren Caroline, 20, er nemlig blevet student. Og i den forbindelse kommer Ingemann med et vigtigt råd
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De mange studenters glædesråb landet over er svære ikke at få øje på (eller høre!) i disse dage. Sang, fest og studentervogne har nemlig i den grad taget plads i bybilledet.

En af studenterne er Peter Ingemanns datter, Caroline, der netop har afsluttet sin sidste eksamen og erhvervet sig sin velfortjente studenterhue.

Og den glædelige nyhed deler stolte Ingemann således med sine mere end 169.000 følgere på Instagram - sammen med et billede af sig selv og den nyudklækkede student:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/peter_ingemann_.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Foto: Thomas Laursen

- En meget stolt far! TILLYKKE min smukke, dejlige og dygtige datter. Du har gjort det så flot - fagligt og socialt i dine tre år på gymnasiet, skriver Peter Ingemann i teksten til billedet.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Men både det faglige og sociale har Caroline ikke arvet fra sine forældre, afslører den garvede journalist og tv-vært overfor Ekstra Bladet:

- Jeg vil sige, at hvis hun havde arvet det sociale gen og den måde, som jeg varetog gymnasiet, så havde det ikke været godt - og selvom min kone nu sidder ved siden af, så bliver jeg nok nødt at driste mig til at sige, at det samme gælder for hende.

Selv om Peter Ingemann ikke tacklede gymnasietiden på samme måde som sin ældste datter, så har har dog alligevel et godt råd i ærmet:

- Et råd til dig min kære datter (og til alle andre der kan bruge det) Husk, at hvis du vil tage livet ALVORLIGT - så skal man netop IKKE tage det det alt for alvorligt, lyder ordene.

Sponsoreret indhold