Kendte9. februar 2021

Peter Ingemann i smerter: Sat på pause

Peter Ingemann kommer ikke til at stige op på knallerten igen foreløbigt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170118_wen_-_peter_59.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Peter Ingemann kommer til at holde en pause fra knallerten i cirka to år.

Det er konklusionen efter en masse bøvl, smerter og operationer i den populære tv-værts skuldre. Dog giver skulder-smerter mulighed for, at den 42-årige vært kan prøve kræfter med andre programmer, skriver TV 2.

- Lige nu er der så mange andre spændende idéer til nye programmer, som jeg har fået igennem, og som skal laves først. Min kalender er booket i resten af 2021 og faktisk også i hele 2022. Så der kommer til at gå minimum to år, før jeg sætter mig op på knallerten igen, siger Peter Ingemann til TV 2.

Det nye program med Peter Ingemann begynder allerede på optagelserne i februar, men han vil ikke afsløre mere om programmet, end at der er tale om et livsstilsprogram.

Han har tidligere fået konstateret indeklemningssyndrom, som han med måneders mellemrum har fået indsprøjtninger med binyrebarkhormon mod for at lindre smerten.

Efter optagelserne af det program, man kan se på TV 2 tirsdag klokken 20, hvor premieren på "Ingemann, Fyn & Lolland-Falster" bliver sendt, fik han at vide af sin læge, at indsprøjtningerne måtte stoppe, og at han skulle opereres, skriver TV 2.

30. november sidste år blev Peter Ingemann opereret i sin venstre skuldre. Det krævede fuld narkose.

Selvom operationen for længst er overstået, har Peter Ingemann stadig ondt, og til marts skal det besluttes, om han også skal opereres i højre skulder.

Sponsoreret indhold