Peter Falktoft scorer stort tv-job: Skal være vært for OL

Falktoft har ambitioner om at dække OL-begivenhederne på en skæv og særpræget måde

Falktoft har ambitioner om at dække OL-begivenhederne på en skæv og særpræget måde

Foto: Discovery Networks Danmark

Når de Olympiske Lege i slutningen af juli og starten af august løber af stablen i Tokyo, bliver det med en populær dansker som udsendt reporter.  

Det bliver nemlig den ene halvdel af ”Her Går Det Godt”-duoen, 35-årige Peter Falktoft, der skal lede de danske tv-seere gennem løjerne.

Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Og produktionen lover, at det ikke bliver en helt traditionel dækning af den gigantiske sportsbegivenhed med Falktoft ved roret.

- Han kommer ikke til at dække OL på den klassiske måde. Han har mandat til at gå egne veje og udforske OL på den anden måde end man er vant til at se. Selvfølgelig vil han være der, når de største bedrifter finder sted, men ellers er planen at han skal levere ”postkort” fra Tokyo. Han skal bringe OL hjem i de danske stuer, lyder det fra Søren Klæstrup, der er Head of Sport hos Discovery Networks Danmark.

Den erfarne Peter Falktoft, som før har stået for dækning af både vinter- og sommer-OL, glæder sig.

- Jeg er, omstændighederne og det seneste års voldsomme begivenheder taget i betragtning, særdeles glad for endnu engang at skulle dække OL på tætteste hold, siger han, og fortsætter:

- Jeg vil gøre mit ypperste for at gøre atleterne, øjeblikket og omstændighederne fyldest. For OL handler i sidste ende om sportens ildsjæle. Mennesker der dedikerer det meste af et liv til en sport for så måske at komme med til OL.

Fra den 23. juli til den 8. august går det løs i Tokyo, og hele balladen kan ses eksklusivt på discovery+ og Kanal 5 samt Eurosport 1+2. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close