Kendte 5. oktober 2020

Peter Falktoft raser mod cykeltyve: Må de rådne op

Den 35-årige podcastvært og iværksætter savner at trille rundt på sin store sorte el-cykel, efter et par tyve har været på besøg i parkeringskælderen
Foto: Thomas Laursen

Det var en lige dele skuffet og rasende Peter Falktoft, der for lidt over en uge siden måtte finde en tom plads i kælderen, der hvor hans el-cykel af mærket UniMoke ellers plejede at stå.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver den populære tidligere radiovært i et opslag på facebook – og her fornemmer man tydeligt hans store vrede over den forsvundne cykel.

”Må alle cykeltyve rådne op i skærsildens evige pinsler, når deres tid kommer. Og gid deres tilværelse indtil da måtte være en lang tirade af dårlig dækning, langsomt WiFi, lys pålægschokolade, dårlig kaffe og kronisk inflammatorisk udslæt i skridt og ansigt,” skriver han blandt andet og påpeger, at han ufortrødent fortsætter efterforskningen på egen hånd, da politiet indtil videre ikke har kunne hjælpe.

Cyklen, som er lavet af den tyske producent UniMoke, koster godt og vel 21.000 kroner, når den ikke er på tilbud, og det er altså således ikke en billig havelåge, der er blevet nappet fra radio- og tv-værtens parkeringskælder.

Tre unge cykeltyve med mundbind

”Jeg er svært glad for den og ekstra ked af at skulle undvære den. Indbakken står pivåben. Alle tips, der kan føre til dens tilbagekomst er yderst værdsat, skriver han og fortsætter:

"En civil anholdelse af tyven vil også være A+,”

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Falktoft fortæller, at han ligger inde med overvågningsbilleder fra kælderen.

Her kan man angiveligt se en flok på tre unge drenge mellem cirka 14 og 18 år køre væk med cyklen.

Radioværten anderkender dog drengene for deres såkaldte "samfundssind" i sine opslag - også selvom han er harmdirrende over tyveriet.

Drengene fra kælderen får nemlig lidt ros med på vejen, fra den tolerante vært. De bar nemlig tilsyneladende mundbind natten til lørdag den 26. september, da de listede ind efter cyklen.

Optagelserne af indbruddet er ifølge ”Her går det godt”-stjernen nu overleveret til politiet.

I kommentarerne under opslaget på facebook går én særlig besked igen.

Cyklen er flere gange spottet på Amager, og det ivrige amatør-detektiv Falktoft må således fortsætte sin civile jagt efter sit elskede el-køretøj på den østlige Københavner-ø.

Sponsoreret indhold