Kendte13. december 2019

Peter Falktoft giver råd til Kim Kardashian: - Det ender galt!

"Her går det godt"-værten Peter Falktoft har valgt at give verdens måske største kendis, Kim Kardashian, et godt råd med på vejen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_falktoft_pg.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Tidligere i år havnede Peter Falktoft i noget af en shitstorm, da han havde reklameret for firmaet SmileBright.

SmileBright har lavet et produkt, som angiveligt skulle gøre tænderne hvidere, men alt var ikke, som det skulle være.

DR-programmet Kontant kunne nemlig afsløre, at "tandplejeproduktet indeholder brintoverilte i en mængde, der kan give ætsninger på tænder og i tandkødet".

Efter de afsløringer kom en række kendisser, herunder Peter Falktoft, som har reklameret for produktet, i voldsom modvind. "Her går det godt"-værten var da også ude at beklage senere hen.

- Jeg bad som bekendt straks om at få fjernet alt indhold hvori jeg indgår, da vi blev bekendt med anklagerne mod firmaet ligesom vi forlangte en redegørelse fra firmaet og mediebureauet som stod for aftalen. Den er stadig ikke landet hos mig. Derimod er firmaet nu begyndt at bruge mig i annoncer igen, hvilket sker uden nogen form for samtykke. Dette er ikke i orden. Vi har bedt firmaet om at fjerne annoncer, men som det viser sig ikke sket, skrev Falktoft i et Facebook-opslag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/peter_falktoft_og_esben_bjerre_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Peter Falktoft hænger stadig uløseligt sammen med "Monte Carlo"-makkeren Esben Bjerre. De to udgiver podcasten "Her går det godt" med stor succes og mange lytter (Foto: Mikael Rieck)

Mange danske kendisser har før de store afsløringer reklameret for SmileBright og lignende produkter. Nu er tandblegningsaggregatet så også nået til Hollywood.

Her reklamerer Kim Kardashian nemlig for et lignende produkt, som er lavet af firmaet HiSmileTeeth. Det vides ikke, om indholdet af brintoverilte også er for højt i dette produkt.

Alligevel har Peter Falktoft valgt at komme med et godt råd til Kim Kardashian. Han har som bekendt dårlige erfaringer med den slags produkter.

- Jeg siger det bare til dig nu, Kim. Det ender galt det der. Tro mig, skriver Falktoft i en kommentar til reklamevideoen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-12-13_kl._09.43.55.png
 Foto: Privat/Instagram

Her er kommentaren, hvor Peter Falktoft noget så generøst advarer sin medkendis (Foto: Privat/Instagram)

Den humoristiske kommentar er blevet liket i stor stil. Især efter Instagram-kongen Anders Hemmingsen har delt den.

Om Kim Kardashian har læst danskerens kommentar og tager hans råd til sig er ikke til at vide.

Sponsoreret indhold