Kendte9. juni 2023

Peter Belli om døden: – Det sværeste er den, der kommer til at sidde tilbage

I et interview fra 2012 lagde Peter Belli og hustruen June ikke skjul på, at de som par havde forholdt sig til døden
Peter og June Belli var gift i 56 år. 
Peter og June Belli var gift i 56 år.
 Foto: Martin Høien

De var gift i over 50 år, og der var ingen tvivl om, at det for Peter og June Bellis vedkommende var "til døden dem skiller".

Når man har delt over fem årtier sammen, er det svært at forestille sig, hvordan man skal klare sig uden, og det var også det svære emne, som parret forholdte sig til i et stort interview i B.T. tilbage i 2012.

– Det er en tanke, jeg ikke kan undgå at få nu med alderen. Hvad fanden ville jeg gøre, hvis June gik bort? Og hvad med hende, hvis jeg skred, før hun gør? Det er noget, vi snakker om, fortalte Peter Belli dengang til B.T.

– Det sværeste er den, der kommer til at sidde tilbage. Jeg har det faktisk frygteligt ved at tænke på, hvis hun går bort før mig. Jeg aner ikke, hvad der vil ske med mig. Eller omvendt. For pokker. Det er jo fordi, vi elsker hinanden så højt, lød det ærligt fra sangeren.

June og Peter Belli mødte hinanden i 1965 til det årlige gøglermarked "Klostermærken". To år efter blev de gift i Holte, og sammen fik de tre børn: Michel, Natasja og Chano Belli.

– Jeg havde aldrig klaret det uden June. Vi har altid haft den regel, at vi sover under samme dyne – og vi kysser hinanden godnat og lægger os ikke til at sove som uvenner, har Peter Belli tidligere fortalt til BILLED-BLADET om sin store kærlighed.

Sponsoreret indhold