Kendte 29. april 2022

Pete Davidson støtter Kim Kardashian i retten

Komikeren Pete Davidson dukkede op i retten for at støtte kæresten Kim Kardashian i retssagen Blac Chyna mod Kardashian-familien
Foto: MEGA

Retssagen melem Blac Chyna og Kardashian-familien fortsætter, og mens beskyldninger ryger til højre og venstre i retslokalet, er der også kærlighed i luften.

For komikeren og skuespilleren Pete Davidson bedst kendt fra “Saturday Night Live” var at finde i retten for at støtte sin kæreste Kim Kardashian.

Mens Kim Kardashian og hendes familie sad forrest, havde Pete Davidson sneget sig ind på en bænk bagerst i retslokalet ifølge mediet TMZ.

Grinte

Og selv om en retssag er meget alvorlig, og man gerne skal undlade at fortrække en mine, så måtte Pete Davidson på et tidspunkt holde et grin inde og le ned i sin trøje.

Det skete, mens Kardashians advokat fortalte om et skænderi mellem Blac Chyna og Rob Kardashian, hvor hun smadrede en ingefærkagemand.

– Hvorfor ødelægge en ingefærkagemand? Det er jo en af de gladeste ting, sagde advokaten, og så kunne komikeren ikke holde masken mere.

Glædeligt gensyn

Og det var ikke kun Kim Kardashian, der var glad for støtten i retten fra Pete Davidson. Ifølge mediet blev svigermor Kris Jenner også meget glad, da hun så ham sidde på rækkerne.

Da hun forlod retslokalet, virkede hun meget begejstret, da hun så sin svigersøn, og hun både smilte til ham og gav ham en krammer. Svigerinden Kylie Jenner mødte også Pete Davidson i et kram.

Kim Kardashian og Pete mødtes på en gang, hvor de krammede og kyssede hinanden, inden de blev eskorteret ud ad en bagudgang sammen med en betjent.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold