Pete Davidson og Kaia Gerber gør det forbi

Forholdet mellem Pete Davidson og Kaia Gerber er slut.

Forholdet mellem Pete Davidson og Kaia Gerber er slut.

Foto: MEGA

Efter et par måneders romance ser det ud til at være endegyldigt forbi mellem den 26-årige komiker Pete Davidson og den otte år yngre model Kaia Gerber. 

Det skriver PageSix

Dermed kan Kaias kendte forældre, Cindy Crawford og Rande Gerber, ånde lettet op. De var nemlig alt andet end vilde med datterens nye fyr. 

- Det ser ud til, at Pete og Kaia er færdige. Det blev for overvældende for Kaia. Pete er meget intens med sine kærester, og Kaia er kun 18, så det var meget at skulle håndtere, fortæller en kilde til mediet. 

Gerber og Davidson er ikke blevet spottet sammen siden december. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Pete Davidson og Kaia Gerber er et afsluttet kapitel.

Forholdet mellem Kaia Gerber og Pete Davidson er et afsluttet kapitel. (Foto: MEGA)

Pete Davidson, der tidligere har været sammen med stjerner som Ariana Grande, Margaret Qualley og Kate Beckinsale, har ikke vist sig offentligt i flere uger.

Det menes, at han endnu en gang har været tjekket ind på en afvænningsklinik. Turen tilbage på afvænning jokede han med i den sidste udgave af "Saturday Night Live" i 2019, der blev sendt i december. 

Pete Davidson er for et par år siden blevet diagnosticeret med borderline, hvilket han ærligt har fortalt, at han får hjælp til at håndtere.

Det unge par nåede kun at være sammen i ganske kort tid, og det ser da også ud til, at Kaia er kommet sig hurtigt over bruddet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Kaia Gerber på arbejde i Miami. (Foto: MEGA)

Kaia Gerber har den seneste uge været på arbejde i Miami, hvor hun imellem arbejdet har hygget sig ved poolen på et af storbyens mange luksushoteller. 

Med på turen til Florida var også hendes mor, Cindy Crawford. 

Dermed virker det til, at modeldatteren er den, der er kommet bedst fra bruddet. Imens er det spændende at se, hvornår Pete Davidson igen dukker op til jordens overflade. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close