Kendte 2. juni

Pete Davidson og Chase Sui tager stort skridt sammen – men ikke uden voldsom kritik

Komikeren og hans allernyeste kendiskæreste – den yndige 27-årige Chase Sui Wonders – har købt en hund i en dyrehandel i New York. Men det er ikke hos alle fans, at købet falder i god jord
27-årige Chase Sui Wonders og 29-årige Pete Davidson har taget et stort skridt i deres forhold 
27-årige Chase Sui Wonders og 29-årige Pete Davidson har taget et stort skridt i deres forhold
Foto: Ritzau Scanpix

Stemningen var helt i top i dyrehandlen Citipups på Manhattan, hvor ”Bupkis”-stjernen og kæresten Chase Sui Wonders havde tid til både at småsludre og kysse lidt på hinanden.

Glæden var stor mellem de to, eftersom de tilsyneladende netop tog forholdet til et nyt niveau.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu har de to, som i dag officielt danner par, men som ifølge rygterne har datet siden december 2022, nemlig fået en lille pelset kammerat.

Det skriver TMZ, der har billeder af det stadig nyforelskede par inde i dyrehandlen.

Ifølge mediet blev de to stjerner øjeblikkeligt forelsket i en hund af racen cavapoo efter at have set den på et foto. Og så slog de til.

Dog står det ikke helt klart, om Pete Davidson og Chase Sui skal deles om den lille nye hundehvalp, eller om det er den tidligere ”SNL”-komiker, der alene ejer den. Indtil videre er der nemlig stadig tvivl om, hvorvidt de to bor sammen.

Cavapooen er en blandingshund af en puddel og en cavalier king charles spaniel, og de bliver sjældent særlig store selv som voksne. Her er et billede af et fint lille eksemplar af netop denne race. 
Cavapooen er en blandingshund af en puddel og en cavalier king charles spaniel, og de bliver sjældent særlig store selv som voksne. Her er et billede af et fint lille eksemplar af netop denne race.
Foto: petguide.dk

Erstatning for Henry

Det sidste kunne meget vel være tilfældet, da der er tale om Davidsons absolutte favorit-race. For lidt under en måned siden mistede den 29-årige komiker nemlig sin højtelskede hund Henry, og i denne forbindelse delte han gennem sin kollega og gode ven, manuskriptforfatter og komiker Dave Sirus, en hyldest til den afdøde familiehund.

– Henry var kun 2 år gammel, men blev desværre meget syg på meget kort tid, lød det.

– Min mor, min søster og jeg fik Henry lige i starten af pandemien, og han reddede vores liv. Jeg er faktisk ikke sikker på, jeg ville være her, hvis det ikke var for ham. Han var den gladeste og sødeste hund nogensinde, fortsatte han.

Det er med andre ord en stor og vigtig rolle, som den nye cavapoo-hvalp skal udfylde i Pete Davidsons liv.

Det er bare ikke helt uden problemer, at der er en ny lille vovse i den populære skuespiller og komikers liv. For flere steder på internettet hagler kritikken ned over Davidson og Wonders.

Fans ser nemlig ikke med milde øjne stjernens beslutning om ikke at adoptere, men i stedet købe en helt ny hund fra en dyrehandlen.

– Adopt, don't shop, lyder budskabet på de sociale medier, som dog netop rammer Pete Davidson direkte, da han i flere år har holdt sig fra Instagram.

Kan tale om alt

Siden han forlod Saturday Night Live i maj sidste år efter otte sæsoner, har Davidson fokuseret på sin semi-selvbiografiske Peacock-serie, ”Bupkis” hvor han spiller en fiktiv udgave af sig selv.

I serien medvirker også hans nye flamme, Chase Sui Wonders, som han oprindeligt mødte allerede i maj 2021, hvor de begge spillede med i gyserkomedien ”Bodies, Bodies, Bodies”.

Skuespillerinden Chase Sui Wonders er også med i Petes seneste projekt
Skuespillerinden Chase Sui Wonders er også med i Petes seneste projekt
Foto: Charles Sykes/Invision/AP

Overfor Nylon Magazine forklarede Wonders for nylig, hvordan de allerede under optagelserne havde god kemi:

– Vi taler om alt, og vi er meget åbne over for hinanden, og det føles som om det, der sker i vores forhold, er meget helligt, sagde hun til magasinet.

– Ret hurtigt blev vi venner på ”Bodies”, og det var bare tydeligt, at vi kunne arbejde supergodt sammen. Han er så professionel, og at spille skuespil sammen med ham er min yndlingsting.

Sponsoreret indhold