Pete Davidson: Louis C.K. er en nar

Foto: MEGA

Saturday Night Live-skuespiller og tidligere Ariana Grande-forlovede Pete Davidson langer ud efter komiker Louis C.K. i nyt interview med Charlamagne tha God.

I interviewet, der er lavet i forbindelse med Davidsons første Netflix-special, deler han ud af sine helt ærlige mening om komikerkollegaen, og han holder bestemt ikke igen.

Louis C.K. blev i 2017 involveret i en MeToo-skandale efter at have indrømmet sin medvirken i at have blufærdighedskrænket en række kvinder på sit hotelværelse. Noget, der næsten kostede karrieren og resulterede i, at C.K. måtte trække sig tilbage fra rampelyset. 

Pete Davidson fortæller, hvordan han frydede sig, da den ældre komikers stjerne begyndte at falme.

- Åh Gud, det var fantastisk! Det var fantastisk! Jeg forestiller mig, at det er sådan, Ariana (Grande red.) har det nu. Bare at se mig vælte rundt i to år, siger Davidson og fortsætter:

- Men ja, det føltes godt. Jeg elskede det. Den fyr har ikke være sød ved mig. Han er ikke en flink fyr. 

Louis C.K. har gennem de sidste par år optrådt en del i udlandet og på små klubber, og det skyldes ifølge Davidson, at han er blevet udelukket fra branchen af sine kolleger, fordi han ganske enkelt ikke opfører sig ordentligt. 

- Den fyr er bare en lort. Måske har han ændret sig, jeg ved det ikke, men han er ikke sød mod unge komikere. 

Ifølge Davidson har Louis C.K. også tidligere forsøgt at få ham fyret fra SNL på grund af et overforbrug af marihuana.

- Han sladrede stort set til cheferne. Det var så mærkeligt. Det er jeg aldrig rigtigt kommet mig over, siger den unge komiker. 

Louis C.K. annoncerede for kort tid siden, at han kaster sig ud på en verdensturné, der også skal lede ham forbi Royal Arena i København. Det sker den 23. maj i år. 

Pete Davidsons nye Netflix-special har premiere i dag den 25. februar. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close