Kendte23. november 2021

Pernille Vermunds mareridt: Mor kæmper for livet

Nye Borgerliges formand bevarer optimismen, selv om hendes mor i ugevis har kæmpet med det yderste
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De seneste uger har handlet om budgetter, konstituering og borgmesterposter, men for Pernille Vermund har valgkampen været specielt udfordrende.

For Nye Borgerliges formand har samtidig kørt i pendulfart mellem vælgermøderne og både Hillerød- og Frederiksunds Hospital.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vermund_1_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Pernille Vermund, 45, ved sit bryllup i 2019, hvor hendes mor, Birgitte Vermund Espersen, 69, naturligvis var med. (Foto: Thomas Laursen)

Hendes 69-årige mor, Birgitte Vermund Espersen, lider af hjernesygdommen Huntingtons chorea og har på grund af infektioner og dehydrering svinget mellem liv og død i ugevis.

– Den seneste måned har været noget nær et mareridt for vores familie. Vi har grædt og taget afsked flere gange – for kort tid efter at opleve, hvordan en ekstrem livsvilje har ført min mor tilbage til os. Nu er hun i kraftig bedring, skriver Pernille Vermund på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vermund_2.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Nye Borgerliges leder er egentlig arkitekt, men i 2015 stiftede hun det indvandrerkritiske parti. (Foto: Lars H. Laursen)

Tror, hun klarer den. Dermed har formanden også – efter en svær periode – fået troen på, at hendes mor kommer ud på den anden side.

– Midt i den sorg og fortvivlelse, der har fyldt uendeligt meget den seneste måned, så gør det en verden til forskel at vide, at min mor er i bedring og i trygge hænder, skriver Vermund og tilføjer til SE og HØR:

– Jeg tror på, hun klarer den nu.

Sponsoreret indhold