Kendte17. maj 2022

Pernille Nygaard knust over Sidney Lees død: - Jeg er tom for ord

Realitydeltageren Pernille Nygaard Vejs – kendt fra blandt andet ”Paradise Hotel” og ”Divaer i Junglen” – husker tilbage på et langt venskab med kollegaen Sidney Lee, der mistede livet mandag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-56029_0.jpg
 Foto: Birger Storm

– Du vil altid være husket som den største rockstjerne.

Sådan skriver den jurastuderende realitystjerne Pernille Nygaard Vejs, som gennem mange år i som tv-deltager ofte stødte på den nu afdøde Sidney Lee.

Mandag aften blev det af Lees familie bekræftet over for Ekstra Bladet, at den 42-årige Sidney Lee havde mistet livet. Nyheden om det pludselige dødsfald chokerede store dele af den kulørte danske realitybranche, og også Nygaard er i chok.

– Jeg er tom for ord. En god ven er blevet til en smuk stjerne på himlen, skriver hun indledende i sin tekst om vennen Sidney, som hun har delt på sine sociale medier.

Hun husker tilbage på én særlig episode. Nemlig hun og Sidneys første møde.

- hvor er han cool

På daværende tidspunkt var hun stadig grøn i realityverdenen, og hun havde sagt ja til at medvirke i ”Divaer i junglen – sæson 2”.

– Da jeg så dig og de andre sjove og skønne deltagere, tænker jeg: ”YES”. Det kan fandme kun blive en kæmpe sjov succesoplevelse, skriver hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-91104.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Sidney Lee og Pernille Nygaard i Nyhavn i 2014 (Foto: Claus Poulsen)

Pernille Nygaard, der gennem sin tv-karriere ofte blev skudt i skoene, at hun var naiv og smådum, blev af sin realitymentor Sidney Lee bedt om at være sig selv. Og hun så op til ham af den grund.

– Jeg tænkte: Hold kæft, hvor er han COOL, han har bare styr på det game her.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-40567.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

De to venner mødtes, da de medvirkede i anden sæson af "Divaer i junglen".
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Siden gik de to fra at være kollegaer til at kunne kalde sig gode venner, og her husker ”Paradise Hotel”-baben tilbage på både fester, pranks og hyggelige stunder.

– Uanset om vi var ude i offentligheden, eller sammen med andre, eller blot var alene i privaten – så var du altid den samme! Du var dig, du var Sidney.

Til slut kalder Pernille Nygaard sin savnede ven for en sand legende.

Politiet var der

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var politiet til stede, da den 43-årige tv-personlighed mistede livet. Når personer afgår ved døden i forbindelse med en politiforretning, vil sagen altid blive undersøgt af Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP).

Sidney Lee blev kendt i midten - og slutningen - af 00'erne, da han deltog i en stribe danske realityformater. Hans gennembrud kom med Kanal 4's "Singleliv", hvor han diskede op med cultshakers - eller "son of a bitches" - og Knorr-lasagne, mens han sammen med katten Pussy havde indrettet sig med skulls og sydstatsflag i hele lejligheden.

Sponsoreret indhold